Παπαθεοδώρου: «Υπήρχε διάθεση, αλλά το μυαλό δεν υπάκουε» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Παπαθεοδώρου: «Υπήρχε διάθεση, αλλά το μυαλό δεν υπάκουε» (vid)

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την απογοήτευση που επικρατεί στην ΑΕΚ, μετά τον χαμένο τελικό με την Μπούργος, αλλά στάθηκε και στην μεγάλη παρακαταθήκη των «κιτρινόμαυρων».

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στην Μπούγρος για τη νίκη. Έπαιξε πολύ καλά. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας στην πρώτη περίοδο. Ήμασταν μπροστά για 10 πόντους. Όταν όμως ο Κουκ έβαλε τρία αν θυμάμαι καλά τρίποντα, βγήκαμε εκτός πλάνου αμυντικά κι επιθετικά. Ήμασταν νευρικοί. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε χωρίς πάσα, αυτό δεν είναι το παιχνίδι μας κι έτσι η Μπούργος σκόραρε κι εμείς δεν απαντήσαμε ποτέ σε αυτό.

Θέλαμε όλοι πολύ και ο καθένας για τους δικούς του λόγους να κερδίσουμε το τρόπαιο και παρά την μεγάλη προσπάθεια, έγινε με λάθος τρόπο. Υπήρχε διάθεση κι ενέργεια, αλλά το μυαλό δεν υπάκουε. Όσον αφορά το πως είμαστε, είμαστε απογοητευμένοι γιατί το είχαμε πιστέψει πολύ. Πλέον, η ΑΕΚ συνεχίζει μια μεγάλη προσπάθεια των τελευταίων ετών και είναι μια μεγάλη παρακαταθήκη για εμάς. Να συμμετέχουμε σε τελικούς, να είμαστε πρωταγωνιστές. Το σημερινό παιχνίδι είναι το τελείωμα της περσινής χρονιάς. Το πρόσημο είναι θετικό, παίξαμε σε δύο τελικούς, κερδίσαμε στον έναν, χάσαμε στον άλλον, αλλά ήταν στα μεγάλα γεγονότα. Από αύριο κι αφού ξεπεράσουμε την στεναχώρια μας, πρέπει να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά και να είμαστε στους στόχους μας και να μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα σαν ομάδα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα