Μπενίτε: «Να κατακτήσουμε το τρόπαιο για τους φιλάθλους μας» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Μπενίτε: «Να κατακτήσουμε το τρόπαιο για τους φιλάθλους μας» (vid)

bet365

Ο Βίτορ Μπενίτε εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει η ομάδα του το τρόπαιο του BCL, για να δώσει χαρά στους πιστούς φιλάθλους της Μπούργος, πηγαίνοντας, όμως, βήμα - βήμα.

Ο αρχηγός της Σαν Πάμπλο Μπούργος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Final 8 και είπε αρχικά: «Είναι ευχαρίστηση που ως παίκτης βρίσκομαι σε ένα τέτοιο σημαντικό τουρνουά. Είναι διαφορετικά πλέον. Είμαστε ενθουσιασμένοι και απολαμβάνουμε τη στιγμή. Πέρυσι είχαμε και σημαντικούς παίκτες που μας βοήθησαν να φτάσουμε εδώ, αλλά φέτος δεν είναι μαζί μας. Είναι η αρχή μιας σεζόν, πρέπει να το απολαύσουμε και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται αυτό το διάστημα, για να κάνουμε το καλύτερο».

Για το αν έχει πλεονέκτημα η ομάδα του, έναντι της Χάποελ Ιερουσαλήμ (30/09, 18:30), επειδή έχει παίξει ήδη τρεις αγώνες στο ισπανικό πρωτάθλημα, ανέφερε: «Είναι λίγο διαφορετικά. Παρόλο που έχουμε παίξει τρία παιχνίδια, δεν έχουμε βρει ακόμα το ρυθμό μας. Όλοι το ξέρουν αυτό. Μπορείς να πεις ότι είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά στο τέλος, νομίζω πως σε τέτοια παιχνίδια έχεις την πίεση και όταν παίζεις κόντρα σε μια τέτοια ομάδα, που έχει παίκτες με ταλέντο και πολλή εμπειρία, ξέρεις πως αυτό το πλεονέκτημα θα κρατήσει μόνο για τα πρώτα δύο - τρία λεπτά. Αν δεν συγκεντρωθείς για 40 λεπτά, αυτά τα τρία παιχνίδια που δώσαμε, δεν θα αλλάξουν πολλά. Ίσως μας βοηθήσει λίγο, για να μας καθοδηγήσει».

Για τους πιστούς φιλάθλους της Μπούργος και το κατά πόσο θέλει να πάει το τρόπαιο πίσω στην πόλη, από την στιγμή που δεν μπορούσαν να τους υποστηρίξουν στην Αθήνα, λόγω της πανδημίας, δήλωσε: «Είναι ο κύριος στόχος. Είμαστε μια νέα ομάδα και από την αρχή μας υποστηρίζουν με τον πιο υπέροχο τρόπο. Έχουμε 10.000 φιλάθλους σε κάθε παιχνίδι. Υπήρχαν ματς που χάναμε με 20 πόντους στην έδρα μας κι εκείνοι πανηγύριζαν και μας ενθάρρυναν! Είναι ένα απίθανο συναίσθημα να είσαι μέρος αυτής της ατμόσφαιρας. Δεν είναι μόνο ιστορία γι' αυτό το σύλλογο, αλλά κάτι εξωπραγματικό. Ελπίζουμε να τους δώσουμε αυτή τη χαρά, αλλά πηγαίνουμε βήμα - βήμα. Πρώτα θα δώσουμε το πρώτο παιχνίδι και μετά βλέπουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα