Παπαθεοδώρου: «Το Final 8 με ένα ποσοστό φιλάθλων, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα»

Παπαθεοδώρου: «Το Final 8 με ένα ποσοστό φιλάθλων, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Το Final 8 με ένα ποσοστό φιλάθλων, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας της ΑΕΚ και την επικείμενη διεξαγωγή του Final 8 του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ.

Αρχικά ανέφερε:

Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε στην αρχική τοποθέτηση του στην κάμερα της ΕΡΤ3:

«Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση η φετινή. Τα παιδιά για 5-6 μήνες ήταν χωρίς δράση. Ξεκινήσαμε νωρίτερα για δύο λόγους. Πρώτα απ' όλα υπήρχε η μεγάλη αποχή και γιατί έχουμε μπροστά μας μια σημαντική διοργάνωση, το Final 8 του BCL. Η προετοιμασία έχει τα προβλήματά της, τους τραυματισμούς. Οι συνθήκες με τον κορονοϊό είναι ιδιαίτερες. Έχουμε χάσει κάποιες μέρες προετοιμασίας λόγω προβλημάτων, αλλά προχωράμε και έχουμε επικεντρώσει την προσπάθειά μας στα φιλικά».

Για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα: «Πρέπει να τηρήσουμε ακριβώς και με ευλάβεια αυτό που προτείνουν οι επιδημιολόγοι που είναι και οι πιο υπεύθυνοι. Θεωρώ απαραίτητο συστατικό την παρουσία του κόσμου. Πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα ώστε να μπορεί ο κόσμος, έστω και περιορισμένος, να έρθει να δει αγώνες, να μπει ξανά στην πραγματικότητα. Ξέρουμε ότι η πανδημία δεν θα σταματήσει με ένα μαγικό κουμπί. Θα χρειαστεί χρόνος και θα πρέπει να προσαρμόσουμε την καθημερινότητα μας σε αυτές τις συνθήκες. Με ασφάλεια και τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων μπορούν οι αθλητικές διοργανώσεις και πόσω μάλλον το Final 8, που θα διεξαχθεί σε ένα μεγάλο γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ, να γίνει έστω με ένα ποσοστό φίλαθλου κόσμου».

Για την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη: «Έχω πάρα πολύ ευχάριστες αναμνήσεις και από την Θεσσαλονίκη και από τον ΠΑΟΚ. Είχαμε δημιουργήσει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και μια πολύ καλή οικογένεια. Σε μεγάλο βαθμό πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Είχαμε κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες που προσπαθήσαμε όλοι μαζί να τις ξεπεράσουμε. Θεωρώ πάρα πολύ σημαντική την παρουσία μου εδώ γιατί δούλεψα σε μια μεγάλη ομάδα με απαιτήσεις και οι αναμνήσεις μου είναι πάρα πολύ ευχάριστες και είμαι πολύ χαρούμενος κάθε φορά που επιστρέφω εδώ».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα