Τσιάρας: «Ικανοποιημένοι που ο Ηρακλής επιστρέφει στην Ευρώπη, να κάνουμε μια αξιόμαχη ομάδα»

Gazzetta team
Τσιάρας: «Ικανοποιημένοι που ο Ηρακλής επιστρέφει στην Ευρώπη, να κάνουμε μια αξιόμαχη ομάδα»

bet365

Ο Γιώργος Τσιάρας, team manager του Ηρακλή, σχολίασε την κλήρωση του «Γηραιού» όσον αφορά τα προκριματικά του BCL και τα ματς με τον Κεραυνό Στροβόλου.

«Για εμάς το σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε μια αξιόμαχη ομάδα, καθώς γνωρίζουμε καλά πόσο υψηλό είναι το επίπεδο του Basketball Champions League, μιας διοργάνωσης που ολοένα και γίνεται καλύτερη. Είμαστε, λοιπόν, πολύ ικανοποιημένοι που ο Ηρακλής επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από χρόνια, κάνοντας πράξη άλλο ένα όραμα του κόσμου μας και του προέδρου μας, αλλά και όλων μας μέσα στην Ομάδα και με βάση αυτό θα δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε μια καλή παρουσία» ήταν τα λόγια του Τσιάρα ενόψει των αγώνων με τον Κεραυνό, ο οποίος συνέχισε:

«Είναι μια περίεργη χρονιά, με ιδιαιτερότητες, λόγω της πανδημίας, που μας στερεί, μέχρι στιγμής, το μεγάλο μας "όπλο", που είναι ο κόσμος μας, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε και κόντρα σ' αυτό και να ελπίσουμε πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα ως το Φθινόπωρο. Όσο για τον αντίπαλό μας, όλοι γνωρίζουμε πως το Κυπριακό μπάσκετ είναι σε άνοδο τα τελευταία χρόνια και ο Κεραυνός μια ομάδα που έχει αξιοσημείωτη πορεία και στην Ευρώπη και θα χρειαστεί να είμαστε πολύ δυνατοί για να τα καταφέρουμε. Αυτό και προσπαθούμε εδώ και καιρό και αυτό θέλουμε να πετύχουμε ως τον Σεπτέμβριο που θα παίξουμε».

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE NEWS FEED