Πρόεδρος Λιμόζ για BCL: «Κατάφερε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο»

Gazzetta team
Πρόεδρος Λιμόζ για BCL: «Κατάφερε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο»

bet365

Για την ένταξη της Λιμόζ στο BCL μίλησε ο πρόεδρος της, Ιβ Μαρτίνεζ.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Η Λιμόζ μαζί με την Γαλατάσαραϊ ήταν οι τελευταίες ομάδες που ανακοινώθηκε πως θα συνεχίσουν στο ΒCL, με τον πρόεδρο των Γάλλων να στέκεται στην έναρξη της συνεργασίας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμφωνία μας με το Basketball Champions League για τα επόμενα χρόνια, γιατί επιτρέπει στον σύλλογο να δει το μέλλον του στις διεθνείς διοργάνωσεις με διάρκεια και σταθερότητα. Η απόφασή μας προέκυψε από μία σειρά παραγόντων. Πρώτον, μπήκαμε σε μία διοργάνωση που κατάφερε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης κι έχει ισχυροποιηθεί με κοινούς επενδυτές με το ΝΒΑ και περιλαμβάνει πολύ δυνατές ομάδες. Επίσης, θέλαμε να είμαστε σωστοί απέναντι στο πρωτάθλημά μας, την LNB, που έχει φτιάξει το καλεντάρι της σε αρμονία με αυτό της FIBA. Τέλος, πήραμε αυτή την απόφαση γιατί πρέπει να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή ιστορία της Λιμόζ» ήταν τα λόγια του

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα