Υπέρ του Final 8 στο Basketball Champions League οι ισπανικές ομάδες

Gazzetta team
Υπέρ του Final 8 στο Basketball Champions League οι ισπανικές ομάδες

bet365

Οι Ισπανοί βλέπουν θετικά τη διεξαγωγή του Final 8 τον Σεπτέμβριο για την ανάδειξη του πρωταθλητή στο Basketball Champions League.

O πρωταθλητής του BCL για τη σεζόν 2019-20 θα προκύψει μέσω Final 8 και οι εκπρόσωποι της Τενερίφης, της Μπούργος και της Σαραγόσα εκφράστηκαν υπέρ της συγκεκριμένης απόφασης.

Αρχικώς ο πρόεδρος της Μπούργος, Φέλιξ Σάντσο είπε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος διότι είναι κάτι για το οποίο πάλεψα προσωπικά. Η φετινή σεζόν έπρεπε να τελειώσει. Προτείναμε κι εμείς από την πλευρά μας τη διεξαγωγή ενός Φάιναλ 8 σε μία ημερομηνία που θα ήταν κατάλληλη για όλους. Μίλησα τις τελευταίες ώρες με τον Πατρίκ Κομνηνό και μου υπενθύμισε ότι τον προηγούμενο Μάιο, όταν βρεθήκαμε στη Μαδρίτη για να κάνουμε αίτηση σχετικά με τη συμμετοχή μας στο BCL, του είχα μιλήσει για την ελπίδα μας να παίξουμε στο Φάιναλ Φορ. Εξεπλάγη. Αλλά τώρα μου έδωσε δίκιο».

Ο Φέλιξ Φερνάντες, πρόεδρος της Τενερίφης ανέφερε:

«To BCL δεν ήθελε να ακυρώσει τη σεζόν, αφενός γιατί ο πρωταθλητής θα παίξει αργότερα στο Διηπειρωτικό Κύπελλο και αφετέρου γιατί ήθελε να διανείμει το χρηματικό έπαθλο στο νικητή και στις τρεις ομάδες που θα παίξουν στους ημιτελικούς. Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι είναι να προσαρμοστούν οι ημερομηνίες με την ACB, όταν θα ξεκινήσει για την επόμενη σεζόν. Ελπίζω ότι θα συναντήσουμε αυτό το πρόβλημα, διότι αν όντως υπάρξει, θα σημαίνει ότι το πρόβλημα με τον ιό θα έχει περάσει».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Σαραγόσα Ρεϊνάλντο Μπενίτο είπε:

«Η απόφαση του BCL είναι πολύ θετική για εμάς, που ανέκαθεν παλεύαμε υπέρ της άποψης ότι πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν, ακόμα και στην ACB. Η μετακίνηση των αγώνων για τον Οκτώβριο, δημιουργεί κάποια προβλήματα, σε αθλητικό και οικονομικό επίπεδο, αλλά η Σαραγόσα θα παραμείνει ισχυρός διεκδικητής του ευρωπαϊκού τίτλου, έστω κι αν ο δρόμος πια είναι πιο δύσκολος».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα