ΑΕΚ: Ανακοίνωση για τους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Βόννη

ΑΕΚ: Ανακοίνωση για τους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Βόννη

bet365

Η ΑΕΚ ευχαρίστησε τους οπαδούς της που ταξίδεψαν μέχρι τη Βόννη για να τη στηρίξουν, ζητώντας να δείξουν σύνεση και ψυχραιμία, σε στιγμές που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται.

Η αποστολή της «Βασίλισσας» ενημερώθηκε λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την γερμανική ομάδα (10/03, 21:00) πως το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών κι εξέδωσε ανακοίνωση, που αφορά τους οπαδούς που έκαναν το ταξίδι μέχρι τη Βόννη.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι δεν θα έχει στο πλευρό της τους δεκάδες οπαδούς της, -που έχουν έρθει από παντού- στην αποψινή αναμέτρηση της Βόννης στο πλαίσιο του BCL.

H AEK ΒC ενημερώθηκε, με καθυστέρηση, και ενώ αρκετοί εκ των φίλων της ομάδας βρίσκονταν ήδη στο ξενοδοχείο της "Βασίλισσας" για να παραλάβουν τα εισιτήρια τους ή καθ’ οδόν για το "Telekom Dome", ότι αποφασίστηκε η διεξαγωγή του αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών».

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συνενωσίτες για το δαπανηρό και πολύωρο ταξίδι τους, αλλά η ανθρωπότητα δοκιμάζεται και κάποιες καταστάσεις είναι υπεράνω όλων μας.

Η στήριξή τους για ακόμη μία περίοδο, σε αγώνες της ΑΕΚ εκτός συνόρων, είναι εντυπωσιακή και όχι άδικα ολόκληρη η αθλητική κοινότητα ανά την υφήλιο τους αποθεώνει για την πυκνή παρουσία τους και για την άψογη συμπεριφορά τους.

Ζητούμε αυτονόητα σύνεση και ψυχραιμία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα