Παπαθεοδώρου: «Είπε ο πρόεδρος για μεταγραφή, μάλλον τον Σαντ-Ρος εννοούσε» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Παπαθεοδώρου: «Είπε ο πρόεδρος για μεταγραφή, μάλλον τον Σαντ-Ρος εννοούσε» (vid)

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τη νίκη επί της Βόννης κι έκανε ένα αστείο, με αφορμή την παρουσία του Χάουαρντ Σαντ-Ρος στο ΟΑΚΑ και πρόσφατη δήλωση του Μάκη Αγγελόπουλο. Τι είπε ο MVP Κέντρικ Ρέι.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για την πρώτη νίκη. Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι να παίξεις κόντρα σε μια ομάδα, σαν την Βόννη. Ίσως ο κόσμος να πιστεύει ότι η Βόννη δεν είναι τόσο ποιοτική αλλά είχαμε υπομονή και πήραμε τη νίκη. Είναι το 1-0 τώρα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προχωρήσουμε».

Για τις ασίστ της Βόννης σχολίασε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα στη δημιουργία. Τον ρυθμό τον βρήκαν από το τρανζίσιον και βρήκαν ενθουσιασμό και πίστεψαν πως μπορούσαν να κερδίσουν. Οι αλλαγές που χρησιμοποιήσαμε στο τέλος δεν είναι κάτι που μπορούσαμε να σπαταλήσουμε. Το παιχνίδι το ελέγχαμε, οι διαφορές ήταν μικρές. Έπαιξε ρόλο ο τρόπος που χειριστήκαμε τις τελευταίες κατοχές. Δεν παίζει ρόλο το είδος της άμυνας, αλλά ο τρόπος. Αυτό αλλάξαμε. Άλλαξε η ενέργειά μας και έτσι πήραμε τη νίκη. Έχουμε να κάνουμε με μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλά παιχνίδια εκτός έδρας και με καλούς παίκτες. Η σειρά είναι δύσκολη. Όλα τα πρώτα παιχνίδια είναι δύσκολα».

Για την κοινή παρουσία Ζήση - Λάνγκφορντ - Ρέι υποστήριξε (11:30 στο παρακάτω βίντεο): «Ήταν και ο Σαντ-Ρος στα αποδυτήρια. Είπε ο πρόεδρος πρόσφατα ότι θα μας κάνει δώρο μια μεταγραφή, μάλλον αυτόν εννοούσε (γέλια). Όλα αυτά για να λειτουργήσουν χρειάζονται χρόνο. Δεν τους είχαμε μαζί. Ο χρόνος είναι απαραίτητος. Από την άλλη πλευρά η προσωπικότητά τους καλύπτει το χρόνο. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να ομαλοποιήσουμε την κατάσταση και να βρούμε χημεία. Και στην άμυνα χρειαζόμαστε ρυθμό. Ο Γκίκας είναι έτοιμος. Πρέπει να προπονηθεί με την ομάδα. Ο Ρογκαβόπουλος αύριο θα κάνει επανεξέταση».

Για την παρουσία του κόσμου δήλωσε: «Ευχαριστούμε και τον κόσμο που μας στήριξε, ειδικά στο δύσκολο σημείο, στο τέλος του παιχνιδιού. Θα ήμουν πιο χαρούμενος αν αυτό συνέβαινε συχνότερα. Η ομάδα αξίζει παραπάνω συμπαράσταση. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις σε όλα τα αθλήματα, αλλά χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου και μας δίνει ώθηση».

Από πλευράς παικτών, ο Κέντρικ Ρέι πρόσθεσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε με ενέργεια στο τέλος βγάλαμε κάποιες σημαντικές άμυνες και αυτό ήταν "κλειδί", για να πάρουμε τη νίκη».

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE NEWS FEED