Τολιόπουλος: «Όλοι ξέρουν την κρισιμότητα του αγώνα»

Τολιόπουλος: «Όλοι ξέρουν την κρισιμότητα του αγώνα»

Τολιόπουλος: «Όλοι ξέρουν την κρισιμότητα του αγώνα»

bet365

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε για το ματς τη Βόννη (04/03, 21:30) στο Basketball Champions League και επεσήμανε την κρισιμότητα του ματς.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ είπε αρχικά: «Όλοι ξέρουμε την κρισιμότητα και τη σοβαρότητα του αγώνα. Όσο περνά ο καιρός, τα πράγματα σοβαρεύουν και τα παιχνίδια γίνονται πιο δύσκολα. Θα είμαστε σοβαροί. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Θα κάνουμε μια προπόνηση ακόμα και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και αν το αντιμετώπισαν χαλαρά: «Δεν ξέρω αν αντιμετωπίσαμε πιο χαλαρά. Σίγουρα δεν ήμασταν καλοί. Ό,τι κι αν είπε ο κόουτς, είχε δίκιο. Ίσως να υποτιμήσαμε τον Πανιώνιο, αλλά το καλό είναι ότι κερδίσαμε. Πιστεύω ότι μάθαμε από αυτό το λάθος και πιστεύω να μην ξαναγίνει».

Για τον κόσμο: «Όταν έχει πολύ κόσμο το γήπεδο, το μόνο που φέρνει στους παίκτες είναι ψυχολογία κι αυτοπεποίθηση. Ελπίζω να έρθει κόσμος, γιατί τον χρειαζόμαστε κι είναι δύσκολο το παιχνίδι».

Για το ότι τα παιχνίδια πια είναι best-of-three σειρά και όχι εντός κι εκτός: «Είναι καλύτερα τώρα με αυτή τη σειρά αγώνων κι όχι με το σύστημα που υπήρχε μέχρι πέρυσι, γιατί η καλύτερη ομάδα πάντα παίρνει αυτό που της αξίζει. Ήταν πιο εύκολο στα μονά παιχνίδια να γίνει κάποια ανατροπή. Τώρα όποιος αξίζει να περάσει, θα περάσει».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα