Παπαθεοδώρου: «Θέλουμε να παίξουμε μέχρι τον Ιούνιο»

Παπαθεοδώρου: «Θέλουμε να παίξουμε μέχρι τον Ιούνιο»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως θέλει η ΑΕΚ να παίζει μέχρι τον Ιούνιο, ενώ έκανε πλάκα για τον διαιτητή του αγώνα με την Βόννη (04/03, 21:30), που θα είναι Ιταλός.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε αρχικά: «Είναι ένα παιχνίδι στο Top 16, ξέρουμε τη σημασία του, παίζουμε στο γήπεδο μας. Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα, που έχει ποιότητα, μεγάλο ρόστερ και καλούς παίκτες. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε στο όριό μας για να κερδίσουμε το ματς».

Για την Βόννη και το γεγονός πως είναι ομάδα με σκαμπανεβάσματα: «Είναι μια ομάδα που είναι πολύ καλή επιθετικά, έχει καταφέρει να κερδίσει την Σαραγόσα εντός κι εκτός έδρας, που είναι τρίτη στην Ισπανία, την Ντιζόν εντός κι εκτός, που είναι η πρώτη ομάδα στη Γαλλία. Επειδή δεν είναι τόσο καλή στην άμυνά της, έχει και αρκετές ήττες εκτός προγράμματος. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για το καλό τους πρόσωπο. Είναι μια ομάδα που γυρίζει την μπάλα καλά, που έχει καλούς σουτέρ, που είναι καλή στο ένας εναντίον ενός. Θα πρέπει να έχουμε μια πολύ σκληρή και δυνατή εικόνα στην άμυνά μας, για να τους βγάλουμε από το ρυθμό τους».

Για το ματς με τον Πανιώνιο και την δήλωσή του για «απαράδεκτη νοοτροπία»: «Ο τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Είναι, όμως, ένα παιχνίδι που πέρασε κι είναι μια σεζόν πολύ μεγάλη, με σκαμπανεβάσματα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και δυνατοί, γιατί οι στόχοι είναι μπροστά μας για όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα έχει κατακτήσει το Κύπελλο, έχει φτάσει στο Top 16, έχει κάνει το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της, με συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Είμαστε στο Μάρτιο και θέλουμε να παίξουμε μέχρι τον Ιούνιο και γι' αυτό πρέπει να γυρίσουμε ξανά το... τσιπάκι μας, ώστε να βρούμε το απαιτούμενο κίνητρο. Η ομάδα έχει παίκτες με μεγάλο κίνητρο και δίψα για νέες επιτυχίες και γι' αυτό πιστεύω πως θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για τον Νίκο Γκίκα: «Θα είναι έτοιμος γι' αύριο. Κάνει κανονικά προπονήσεις».

Για τον έναν διαιτητή του αγώνα που θα είναι Ιταλός: «Είναι λεπτό το θέμα. Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς γι' αυτό το πράγμα. Από την άλλη, θα κρατήσουμε κι εμείς τις... αποστάσεις μας, να μην έρθουμε πολύ κοντά και θα είναι όλα καλά (γέλια)».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα