Χάτσερ: «Αν φτάσουμε στο Game 3 με Χάποελ, όλα γίνονται»

Χάτσερ: «Αν φτάσουμε στο Game 3 με Χάποελ, όλα γίνονται»

Gazzetta team
Χάτσερ: «Αν φτάσουμε στο Game 3 με Χάποελ, όλα γίνονται»

bet365

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ μίλησε για τη σειρά αγώνων με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στους «16» του BCL και την προσαρμογή του ΝτιΆντρε Κέιν.

Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε αισιόδοξος για τις αναμετρήσεις με την ομάδα του Όντετ Κάτας και υποστήριξε πως η διακοπή ενός μήνα έκανε καλό στην ομάδα του.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου Winmasters:

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για την κλήρωση που έφερε αντίπαλο του Περιστερίου ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης;

Η Χάποελ θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ξέρουμε όλοι πόσο σοβαρός σύλλογος και πόσο ποιοτική ομάδα είναι. Παρόλα αυτά, μπορούμε να κερδίσουμε τη σειρά, αρκεί να μπορέσουμε να φτάσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Παίζοντας μία σειρά αγώνων, έχεις πάντοτε τη δυνατότητα να κάνεις πολλαπλές διορθώσεις και προσαρμογές. Αν καταφέρουμε να φτάσουμε τη σειρά στο τρίτο παιχνίδι, όλα γίνονται.

Ποιοι θα είναι οι σημαντικοί παράγοντες που θα κρίνουν την έκβαση της σειράς;

Από όσα ματς της Χάποελ έχω δει φέτος, διαπιστώνω πως είναι μία εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα από τη γραμμή του τριπόντου. Άρα, θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς να μπορέσουμε να περιορίσουμε τα ελεύθερα τρίποντά τους και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, ώστε να μην παίρνουν έξτρα ευκαιρίες στην επίθεση.

Η σχεδόν εικοσαήμερη διακοπή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τι ρόλο μπορεί να παίξει για την ομάδα;

Νομίζω πως η διακοπή είναι σημαντική, ιδιαίτερα για την ομάδα μας. Από τον Οκτώβριο, παίζουμε δύο ματς την εβδομάδα χωρίς διάλειμμα. Η διακοπή μάς δίνει την ευκαιρία να αποφορτίσουμε λίγο το μυαλό μας, να ανασυνταχθούμε και να μαζέψουμε τις δυνάμεις που απαιτούνται για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν, όσο καλύτερα μπορούμε. Κρίσιμο, επίσης, ότι έχουμε κάποιο χρόνο για να ενσωματωθεί στην ομάδα ο ΝτιΆντρε Κέιν, ώστε να μπορέσει να αισθανθεί άνετα ως μέλος της ομάδας, στο παρκέ και στα αποδυτήρια. Ο Κέιν είναι ένας παίκτης - κλειδί στην προσπάθειά μας να έχει η ομάδα επιτυχημένη συνέχεια. Αυτή η διακοπή μάς δίνει τις ημέρες που απαιτούνται, ώστε να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει το ρόλο που πρέπει.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα