Περιστέρι: Χωρίς τους διεθνείς, «κληρώνει» ο αντίπαλος στο BCL

Περιστέρι: Χωρίς τους διεθνείς, «κληρώνει» ο αντίπαλος στο BCL

Περιστέρι: Χωρίς τους διεθνείς, «κληρώνει» ο αντίπαλος στο BCL

Το Περιστέρι winmasters επέστρεψε στις προπονήσεις χωρίς τους διεθνείς Αγραβάνη, Σαλούστρο και Σκορδίλη και ξεκίνησαν την προετοιμασία για το ματς με τον Προμηθέα στις 29/2. Την Τρίτη (18/2) μαθαίνει και τον αντίπαλο στους «16» του BCL. 

Όπως ανέφερε η ΚΑΕ Περιστερίου winmasters «οι «κυανοκίτρινοι» μπήκαν ξανά στο γήπεδο ξεκινώντας την προετοιμασία τους, προκειμένου να είναι έτοιμοι για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Προμηθέα το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου (17.45, ΕΡΤ Sports).

Ο προπονητής του Περιστερίου winmasters δεν έχει στην διάθεση του τους τρεις διεθνείς Γάϊο Σκορδίλη, Χρήστο Σαλούστρο και Γιάννη Αγραβάνη, που έχουν ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα, ενώ ατομικό πρόγραμμα κάνει ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος μετράει πλέον αντίστροφα για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Στη Γενεύη βρίσκεται από σήμερα ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Περιστέρι winmasters Γιώργος Πανταζόπουλος με τον ασίσταντ τιμ μάνατζερ Άκη Παπακωνσταντίνου, προκειμένου να παραβρεθεί στην αυριανή κλήρωση για τους «16» του Basketball Champions League η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Περιστερίου winmasters στο Facebook.»

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet