Γκραντ: «Όταν το ρεκόρ συνδυάζεται με νίκη, είναι υπέροχα»

Γκραντ: «Όταν το ρεκόρ συνδυάζεται με νίκη, είναι υπέροχα»

Κάτια Πετροπούλου
Γκραντ: «Όταν το ρεκόρ συνδυάζεται με νίκη, είναι υπέροχα»

bet365

O Τζεράι Γκραντ μίλησε για το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στην Ανβίλ (5/2, 19:30) πριν την έναρξη της φάσης των «16» του BCL.

O Αμερικανός φόργουορντ της Ένωσης είπε αρχικά: «Νιώθω καλά. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς, κάποιοι έφυγαν, άλλοι ήρθαν κι έγιναν αρκετές αλλαγές συμπτωματικά όταν ήρθα εγώ, αλλά νομίζω πως τα καταφέρνουμε πολύ καλά».

Για το ματς με την Ανβίλ: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει πολύ καλά. Είναι στο δικό μας χέρι να εκτελέσουμε καλά το πλάνο».

Για τον Νίκο Ζήση: «Είναι εξαίρετος πόιντ γκαρντ και πασέρ, είναι ηγέτης και μας βοηθάει όλους να μένουμε ενωμένοι κι έχει επίσης την ικανότητα να λάμπει στο παιχνίδι. Είναι ανεκτίμητη η παρουσία του στην ομάδα».

Για το γεγονός ότι πέρασε τον Γκάσπερ Βίντμαρ στα ριμπάουντ στη διοργάνωση: «Αλήθεια; Δεν το ήξερα! Είναι ενδιαφέρον! Μου δίνει σίγουρα παραπάνω κίνητρο, αν και τα ριμπάουντ είναι ήδη η δουλειά μου στην ομάδα. Κάνω ό,τι μπορώ αμυντικά κι ό,τι άλλο μου ζητήσει ο προπονητής. Όταν αυτό συνδυάζεται με νίκη, είναι υπέροχα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα