ΑΕΚ: «Υπάρχει... ζωή μετά τον Σαντ-Ρος» (pics)

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Υπάρχει... ζωή μετά τον Σαντ-Ρος» (pics)

bet365

Μετά την απουσία ελληνικών ομάδων από το ΤΟΡ 10 των rankings την προηγούμενη εβδομάδα, η ΑΕΚ κατάφερε να μπει ξανά στις δέκα καλύτερες ομάδες του BCL, δείχνοντας πως υπάρχει... παλμός!

Σε αυτό βοήθησε η νίκη επί της Ράστα Βέχτα κι έτσι οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν στο Νο8, με το επίσημο σάιτ του Basketball Champions League να αναφέρει: «Ευχαριστούμε ΑΕΚ που αποδεικνύεις πως υπάρχει ζωή μετά τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Επίσης, είναι ωραίο που βλέπουμε να παίρνεις νίκες με την ελληνική δύναμη πυρός και τους Νίκο Ζήση, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Λίνο Χρυσικόπουλο να ηγούνται στο σκορ, όπως έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα. Καλή τύχη στα playoffs, αν και οι αντίπαλοί σου θα την χρειαστούν περισσότερο από σένα».

Όσο για το Περιστέρι Winmasters, που είναι στο Νο11, τονίζεται: «Ευχαριστούμε Περιστέρι για το 6-0 στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Μπάμπεργκ. Τεράστιο παιχνίδι! Η επιστροφή για τη νίκη λέει πολλά για την ομάδα σου κι είμαστε εδώ για να τους προειδοποιήσουμε όλους πως το όνομα "Περιστέρι Winmasters" στο χαρτί της κλήρωσης δεν σημαίνει πως είστε ασφαλείς. Καθόλου. Καλή τύχη στα playoffs, περιστέρια».

Ο ΠΑΟΚ είναι στο Νο28 και σημειώνεται: «Ευχαριστούμε ΠΑΟΚ για τις τρεις σερί νίκες σου, που περιέπλεξαν τελείως την εικόνα στον Δ' Όμιλο. Επίσης, αυτή η τάπα του Σάνον Σόρτερ, συν τα τρίποντα του Μπόμπι Μπράουν στην Κλαϊπέντα ελέκτρισαν την ατμόσφαιρα και μπαίνουν στα καλύτερα plays της σεζόν. Καλή τύχη στην Ελλάδα, σιγουρευτείτε ότι είστε μπροστά από τους άσπονδους "εχθρούς" σας στην άλλη άκρη της πόλης».

Στο ΤΟΡ 5 είναι οι Χάποελ Ιερουσαλήμ, Τενερίφη, Σαραγόσα, Νίμπουρκ και Τουρκ Τέλεκομ.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα