ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του τελευταίου ματς των ομίλων στο BCL

Gazzetta team
ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του τελευταίου ματς των ομίλων στο BCL

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τετάρτη (05/02, 19:30) την Άνβιλ και με την δύναμη του κόσμου της, θέλει την νίκη, που θα «κλειδώσει» την δεύτερη θέση στον όμιλό της.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προκριθεί στην φάση των «16» του Basketball Champions League και με νίκη επί της Άνβιλ, «κλειδώνουν» την 2η θέση στον Β' Όμιλο, που θα τους δώσει το πλεονέκτημα στον επόμενη γύρο.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του BCL με Άνβιλ Βλότσαβεκ, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη (05/02, 19:30), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Η "Βασίλισσα" για άλλη μία φορά έπραξε το αυτονόητο καθήκον της και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του BCL. Σε όλη αυτή τη διαδρομή, ο κόσμος για άλλη μία φορά, τόσο στην Ελλάδα όσο και κυρίως στην Ευρώπη, όπου η παρουσία του γοήτευσε τους διεθνείς παρατηρητές, είχε καταλυτική παρουσία.

Η "Βασίλισσα" θέλει τον κόσμο στο πλευρό της για να κατακτήσει τη νίκη, που θα τη διατηρήσει στη δεύτερη προνομιούχο θέση. Παράλληλα είναι μια θαυμαστή ευκαιρία να χειροκροτηθούν και επιβραβευτούν παίκτες και προπονητές, οι οποίοι άντεξαν στα δύσκολα και στις πρωτοφανείς ατυχίες μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι μια θαυμαστή ευκαιρία, επίσης για να καλωσορίσουν οι εντός Ελλάδος οπαδοί της ΑΕΚ τον Νίκο Ζήση, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το εντός έδρας ντεμπούτο του, μετά από 15 χρόνια απουσίας.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ.

Τιμές Εισιτηρίων: 5, 10, 15, 20, 50, 100 ευρώ.

Τρόποι αγοράς

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

- Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5).

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

-Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.

-Δεν απαιτείται Κάρτα Φίλου ΑΕΚ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα