Σαρικόπουλος: «Η προσοχή μας στα ματς του πρωταθλήματος»

Σαρικόπουλος: «Η προσοχή μας στα ματς του πρωταθλήματος»

Gazzetta team
Σαρικόπουλος: «Η προσοχή μας στα ματς του πρωταθλήματος»

bet365

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος που ήταν από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ στο ματς με την Σαραγόσα εξήγησε ότι όλο το βάρος πέφτει στα παιχνίδια της ΕΚΟ Basket League.

Ο διεθνής σέντερ υπογράμμισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του: «Συγχαρητήρια στη Σαραγόσα. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισαν μια επίσης πολύ φορμαρισμένη ομάδα του Basketball Champions League, την Ντιζόν εκτός έδρας με διαφορά 32 πόντους.

Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι επειδή η προσοχή μας στρέφεται περισσότερο στο ελληνικό πρωτάθλημα και στα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά εφόσον δεν καταφέραμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, πρέπει να προετοιμαστούμε για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους μας που ήταν δίπλα μας σε κάθε εκτός έδρας, ακόμα και στα πιο μακρινά μέρη. Ανεξάρτητα από το πόσοι ήταν, ήταν στο πλευρό μας από την αρχή μέχρι το τέλος. Εκ μέρους όλης της ομάδας θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και πως τους χρειαζόμαστε μέχρι το τέλος της σεζόν».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα