Παπανικολόπουλος: «Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής»

Παπανικολόπουλος: «Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής»

Gazzetta team
Παπανικολόπουλος: «Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής»

bet365

Στα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες του και την μεγάλη επιθυμία για τη νίκη αναφέρθηκε ο προπονητής του Περιστερίου winmasters Νίκος Παπανικολόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, έκαναν κατάθεση ψυχής, νομίζω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι με εξαίρεση τα δίλεπτα στο τέλος του δευτέρου και του τρίτου 10λεπτου» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή των «κυανοκιτρίνων» για τον αγώνα με τους Γερμανούς και πρόσθεσε: «Ακόμη και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 6 πόντους, αντιδράσαμε σωστά, οι παίκτες μου έκαναν τα φάουλ εκεί που έπρεπε να τα κάνουν, έβαλαν το κορμί τους στα ριμπάουντ, με τα οποία είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο. Έστω και πάρα πολύ δύσκολα κερδίσαμε, προκριθήκαμε και συνεχίζουμε για την επόμενη ημέρα».

Ο Γιανίκ Μορέιρα παράλληλα, τόνισε: «Ήμασταν έξι πόντους πίσω δυο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και άκουσα τον Γουϊλ Χάτσερ να λέει ''μην ανησυχείτε, θα επιστρέψουμε στο παιχνίδι''. Αυτό θα μου μείνει από το αποψινό παιχνίδι. Ότι ακόμη κι αν βρισκόμαστε δέκα πόντους πίσω και υπάρχει χρόνος στο ρολόϊ δεν έχει σημασία γιατί οφείλουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Αυτό κάναμε συνεχίζαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, κυνηγήσαμε τα ριμπάουντ, ελέγξαμε την ρακέτα και στο τέλος τα καταφέραμε».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μπάμπεργκ Ρόελ Μόορς, δήλωσε: «Προφανώς, είναι μία πολύ κακή ήττα για μας. Το παιχνίδι θα μπορούσε να το έχει κερδίσει είτε η μία ομάδα είτε η άλλη. Παίξαμε με μεγάλη ένταση και ενεργητικότητα, αλλά χάσαμε εξαιτίας κάποιων λεπτομερειών προς το τέλος του αγώνα. Υποπέσαμε σε πολλά ανεπίτρεπτα λάθη, που πρέπει να διορθώσουμε στο μέλλον. Είμαστε ακόμη σε φάση δημιουργίας της ομάδας μας, αλλά χρειαζόμαστε αποτελέσματα και απόψε δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

O Κάμερον Τέϊλορ, που ήταν ο κορυφαίος της γερμανικής ομάδας, υποστήριξε: «Δύσκολο να το χωνέψει κάνεις. Δώσαμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εδώ στην Ελλάδα, όπου οι οπαδοί είναι τρελοί και φωνάζουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κάναμε κάποια λάθη στις λεπτομέρειες και στο τέλος δεν τα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα