Παπαθεοδώρου: «Έχουμε πιστέψει ότι είμαστε κάτι μεγαλύτερο, από αυτό που είμαστε» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Παπαθεοδώρου: «Έχουμε πιστέψει ότι είμαστε κάτι μεγαλύτερο, από αυτό που είμαστε» (vid)

bet365

Στην κακή νοοτροπία της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά την ήττα από την Μπαντίρμα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στη Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στην Μπαντίρμα για τη νίκη, την άξιζε 100%. Έπαιζε από το πρώτο λεπτό με ενέργεια. Είναι κακό αποτέλεσμα για εμάς, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η νοοτροπία μας. Έχουμε έμπειρους παίκτες, ξέραμε πόσο κρίσιμο ήταν αυτό το παιχνίδι. Ίσως ήρθαμε εδώ απλά για να περπατήσουμε και όχι για να παίξουμε μπάσκετ. Γι' αυτό η Μπαντίρμα σκόραρε κι έβαλε 90 πόντους, για να νικήσει.

Είναι ξεκάθαρο ότι η νοοτροπία μας είναι πολύ κακή το τελευταίο διάστημα. Ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα παιχνίδια μετά τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετικός από τα προηγούμενα παιχνίδια. Έχουμε πιστέψει ότι είμαστε κάτι πολύ πιο μεγάλο από αυτό που είμαστε και η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουμε πάρει το μάθημά μας. Αυτό είχε γίνει και στην αρχή της χρονιάς. Τακτικά, η ομάδα κυκλοφόρησε καλά την μπάλα, εμείς ΄ήμασταν αργοί, είναι τα ριμπάουντ είναι πολλά πράγματα που δείχνουν την κακή προσέγγιση, ενώ έμειναν 4 παιχνίδια και κάθε παιχνίδι δεν γυρίζει πίσω».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα