Χαραλαμπίδης: «Να αντιστρέψουμε το κλίμα»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Να αντιστρέψουμε το κλίμα»

bet365

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη επιστροφής του ΠΑΟΚ στις νίκες αλλά και στο κεφάλαιο «ενίσχυση».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αρχικά αναφέρθηκε στον αυριανό (17/12) αγώνα με τη Σζομπατέλι Φάλκο λέγοντας ότι «είναι παιχνίδι το οποίο πρέπει κερδίσουμε για έχουμε ελπίδες πρόκρισης και στη συνέχεια να το παλέψουμε μέχρι τέλους. Είναι καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακή στα εκτός. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Αναφέρθηκε μάλιστα στην ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ. «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μας βοηθούν να ξεπεράσουμε ήττες, σαν αυτή που γνωρίσαμε στο Λαύριο. Οι διαδοχικοί αγώνες μας δίνουν ρυθμό».

Ρωτήθηκε για την έντονη πίεση που προκαλεί το αρνητικό ρεκόρ που έχει ο ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα. «Για κάθε επαγγελματία, η πίεση είναι δεδομένη και απαιτεί διαχείριση. Πρέπει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει την κατάσταση, είναι απαραίτητο να αντιστρέψουμε το κλίμα με νίκες, ειδικά στο Πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάνει εκτός προγράμματος ήττας, εκτιμώ ότι θα είμαστε βελτιωμένοι στην πορεία του χρόνου».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ενίσχυσης απάντησε… «γίνεται το καλύτερο δυνατό από την διοίκηση για να ενισχυθούμε. Υπάρχει ένα πλάνο για το τι χρειαζόμαστε, αλλά προέχει το διοικητικό κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα