ΑΕΚ: Χωρίς απρόοπτα στην Πολωνία

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Χωρίς απρόοπτα στην Πολωνία

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το πρωί της Τρίτης (03/12), για την αναμέτρηση με την Άνβιλ (04/12, 19:30), και το μεσημέρι θα αναχωρήσει για Πολωνία.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει κάποιο απρόοπτο, ενόψει της αναμέτρησης, πέρα από την γνωστή απουσία του Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Η αποστολή της «Βασίλισσας» θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα από το «Ελ. Βενιζέλος», για Βαρσοβία και κατόπιν θα ταξιδέψει οδικώς για το Βλότσαβεκ, όπου και θα αντιμετωπίσει την Άνβιλ (04/12, 19:30), για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο 44χρονος προπονητής υποστήριξε, ενόψει του ματς: «Επιστρέφουμε στο Basketball Champions League με μία δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση. Η Ανβίλ είναι μία ομάδα, που διαθέτει μεγάλο επιθετικό ταλέντο, έχει ατομική ποιότητα και παίκτες στην περιφέρεια που μπορούν να «σκοράρουν» με μεγάλη ευκολία.

Είναι απαιτούμενο για μας, η καλή μας άμυνα τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε ομαδικό, για να μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να επιστρέψουμε στις νίκες στο BCL».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα