Ο ΠΑΟΚ εισπράττει τα οφέλη της έκρηξης του Σμιθ

Ο ΠΑΟΚ εισπράττει τα οφέλη της έκρηξης του Σμιθ

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ εισπράττει τα οφέλη της έκρηξης του Σμιθ

bet365

Με 58 πόντους στους τελευταίους δύο αγώνες, ο Άνταμ Σμιθ προφανέστατα είναι η κινητήριος δύναμη του ΠΑΟΚ κι ένας από τους λόγους των διαδοχικών νικών.

Άλμπα - Ολυμπιακός με Live Streaming* & προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Αμερικανός σκοράρει κατά μέσο όρο 18 πόντους στο BCL, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια… ξεπέρασε τον εαυτό του. Γιατί έχει 29 πόντους κατά μέσο όρο, σουτάρει με 56.7% και κυρίως, με 50% έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Ο ίδιος σχολίασε σχετικά με τις τελευταίες εμφανίσεις του… «Παίρνω καλά την μπάλα και σουτάρω. Οι συμπαίκτες μου κάνουν καλή δουλειά στο τρόπο χρησιμοποίησής μου, ειδικά ο Λιούις».

Αναφέρθηκε μάλιστα και στον ρόλο του Κώστα Χαραλαμπίδη στην αγωνιστική ανάκαμψή του. «Επίσης, κάνει εξαιρετική δουλειά ο προπονητής μέσα από τα συστήματα που υπάρχουν για μένα και με σκοπό να βρεθώ στη σωστή θέση. Είμαι σουτέρ ρυθμού, οπότε αν ευστοχήσω σε ένα-δύο σουτ, θέλω την μπάλα ξανά. Οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου το γνωρίζουν αυτό. Είναι ένα κομμάτι του πλάνου μας, όταν βάλω το πρώτο σουτ, να με ψάχνουν για να συνεχίσω να το κάνω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα