Παπαθεοδώρου: «Ψάχνουμε έναν ψηλό, έναν κοντό, έναν ξανθό κι έναν μελαχρινό»!

Παπαθεοδώρου: «Ψάχνουμε έναν ψηλό, έναν κοντό, έναν ξανθό κι έναν μελαχρινό»!

Κάτια Πετροπούλου
Παπαθεοδώρου: «Ψάχνουμε έναν ψηλό, έναν κοντό, έναν ξανθό κι έναν μελαχρινό»!

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Ράστα Βέχτα (19/11, 19:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του BCL και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε με... γλαφυρό τρόπο το ενδεχόμενο ενίσχυσης της «Ένωσης». Εκτός Ρέι - Γιάνκοβιτς με την γερμανική ομάδα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Ράστα Βέχτα κι ανέφερε στην αρχική τοποθέτηση του:

«Είναι ένα παιχνίδι BCL. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο σοβαρά θέματα. Το ένα είναι η ποιότητα του αντιπάλου. Πρόκειται για μια καλή γερμανική ομάδα, με χαρακτήρα, με καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, καλά δομημένη σε άμυνα και επίθεση. Έχει πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Το δεύτερο, είναι πως για εμάς είναι το τρίτο απαιτητικό παιχνίδι σε διάστημα έξι ημερών. Πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωση μας και τα στοιχεία σε συγκέντρωση και ενέργεια, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας, που είναι πολύ σημαντικό».

Στη συνέχεια επισήμανε: «Κάθε ομάδα για να επιβληθεί και να κερδίσει, πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να περιορίσει τα δυνατά σημεία του αντιπάλου. Είναι για εμάς στόχος αυτό. Θα πρέπει να ισορροπήσουμε στο κομμάτι της άμυνας, που θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, και να έχουμε καλές λύσεις στην επίθεση. Η Βέχτα είναι πολύ επιθετική στην άμυνα, παίζει πολύ σκληρά, πολύ δυνατά και σε υψηλό ρυθμό σε 40 λεπτά».

Για τους Σαντ-Ρος και Ρέι ανέφερε: «Ο Γιάνκοβιτς και ο Ρέι είναι σίγουρα εκτός. Θα δούμε σήμερα πως θα αντιδράσει ο Σαντ-Ρος στην προπόνηση. Έχουμε θέματα που μας προβληματίζουν, αλλά πρέπει να βρούμε άμεσα λύση».

Για τον κίνδυνο στραβοπατήματος με την Βέχτα, υποστήριξε: «Όταν παίζεις σε ένα καλό επίπεδο, όπως το BCL, όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα. Δεν έχει σημασία αν έχεις σερί νίκες, ή προέρχεσαι από ήττες. Ξέρουμε τη δυναμική του αντιπάλου και παρόλο που το διάστημα είναι μικρό, έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε τις πληροφορίες στα παιδιά, για να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Έχουμε ένα πλεονέκτημα τώρα ότι μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση στον όμιλό μας και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε στη συνέχεια, για να έχουμε το πάνω χέρι».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενος μεταγραφικής ενίσχυσης της ΑΕΚ, απάντησε: «Ψάχνουμε έναν κοντό, έναν ψηλό, έναν ξανθό και έναν μελαχρινό!».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα