Καμπερίδης: «Δεν μας ξεγελά το 0-4 της Μόρναρ»

Καμπερίδης: «Δεν μας ξεγελά το 0-4 της Μόρναρ»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Δεν μας ξεγελά το 0-4 της Μόρναρ»

bet365

Το Περιστέρι εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον στρέφεται στην αυριανή (12/11, 21.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μόρναρ για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Οι «κυανοκίτρινοι» θα στερηθούν ξανά των υπηρεσιών των τραυματιών Χρήστου Σαλούστρου και Μάικ Μόρισον.

Από την αποστολή της ομάδας, που αναχώρησε σήμερα με τελικό προορισμό το Μπαρ του Μαυροβουνίου θα είναι λόγω ίωσης και ο γυμναστής της ομάδας, Μάνος Κώτσης.

Ο συνεργάτης του Ηλία Ζούρου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, Σάββας Καμπερίδης τόνισε αναφορικά με την αυριανή αντίπαλο του Περιστερίου: «Η Μόρναρ είναι μια φύση επιθετική ομάδα και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας ξεγελάει το ρεκόρ της στην διοργάνωση (0-4), γιατί έχει παίξει τρία εκτός έδρας παιχνίδια και ένα εντός με την Τενερίφη, που είναι πρωτοπόρος στον όμιλο μας και έχασε στο τελευταίο 2λεπτο του αγώνα. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στην άμυνα για 40 λεπτά και να καταφέρουμε να διαχειριστούμε τα όποια επιθετικά της ξεσπάσματα, που σίγουρα θα υπάρξουν. Θέλουμε πολύ τη νίκη που θα μας δώσει πλεονέκτημα για την συνέχεια».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα