Χαραλαμπίδης: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

bet365

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας ότι δεν πήραν αυτό που άξιζαν βάσει απόδοσης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ υποστήριξε αρχικά ότι… «είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Ήρθαμε εδώ με τρεις ήττες, προσπαθήσαμε πάρα πολύ και το αμυντικό πλάνο δούλεψε μέχρι τη στιγμής που η Ντιζόν έβαλε μεγάλα και δύσκολα σουτ από μακρινή απόσταση. Ωστόσο κι αυτά είναι κομμάτι του αγώνα. Είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα όχι τόσο για την ήττα όσο για το γεγονός ότι οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα και δεν πήραν αυτό που άξιζαν. Ο μόνος τρόπος να βελτιωθούμε είναι να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου τρόπο έπαιξαν. Είχαμε και λάθη στο παιχνίδι μας κι αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού».

Σε ερώτηση για το πώς θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ έπειτα από τέσσερις σερί ήττες, απάντησε: «Η ζωή συνεχίζεται, να θα διατηρήσομε ίδιο πνεύμα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να βελτιωθείς».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα