Φλεβαράκης: «Στο κρίσιμο σημείο κάναμε πολλά λάθη»

Gazzetta team
Φλεβαράκης: «Στο κρίσιμο σημείο κάναμε πολλά λάθη»

bet365

Ο Κώστας Φλεβαράκης στάθηκε στον αριθμό των λαθών που έκανε ο ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Σζομπατέλι τα οποία ήταν μοιραία…

«Κάποιοι από τους σημαντικούς μας παίκτες δεν ήταν σε καλή μέρα. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να είμαστε μπροστά στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, αλλά χάσαμε το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο και αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί ξανά φέτος. Καταφέραμε για τα πρώτα 35-36 λεπτά να είμαστε στο παιχνίδι, αλλά στα τελευταία 5 λεπτά, στο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, κάναμε λάθη, τα οποία ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Η Falco πάλεψε για 40 λεπτά σε ένα γήπεδο με καλή ατμόσφαιρα», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στις χαμένες φορές.

«Για εμάς ήταν ένα ακόμα παιχνίδι που είχαμε το ίδιο πρόβλημα. Παλέψαμε, αλλά στα τελευταία λεπτά, όταν έπρεπε να είμαστε φρέσκοι και με μεγαλύτερη ενέργεια για βρούμε τον τρόπο για να πάρουμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε 10 ελεύθερες βολές, ενώ είχαμε και ένα πρόβλημα με τα φάουλ στους ψηλούς και ειδικά με τα 5 φάουλ του Ζήση Σαρικόπουλου που δεν μας επέτρεψαν να τον έχουμε στο τέλος».

Ο έμπειρος τεχνικός συμπλήρωσε ότι το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι η βελτίωση: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Είμαστε στο ξεκίνημα μιας διαδικασίας. Ξέρετε ότι είχαμε μία πολύ μικρή σε διάρκεια προετοιμασία και έτσι πρέπει σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και σύντομα να βρούμε τον τρόπο για να είμαστε καλύτεροι».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE NEWS FEED