Φλεβαράκης: «Το BCL θα μας βοηθήσει να βρούμε ρυθμό»

Gazzetta team
Φλεβαράκης: «Το BCL θα μας βοηθήσει να βρούμε ρυθμό»

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη πρεμιέρα στο BCL υποδεχόμενος αύριο (15/10,19:30) την Μπεσικτάς και ο Κώστας Φλεβαράκης εξέφρασε τη σιγουριά ότι μέσω των ευρωπαϊκών αγώνων η ομάδα του θα βρει ρυθμό.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει να διαχειριστεί ένα πρόβλημα τραυματισμού του Νόουλς, δίχως επί του παρόντος να υπάρχει αμφιβολία για τη συμμετοχή του. «Ελπίζουμε ότι θα το ξεπεράσει και θα είναι στη διάθεσή μας», είπε στη σημερινή (14/10) media day και αναφέρθηκε στον αγώνα με την Μπεσικράς. «Είναι μια ομάδα διαφορετικών δεδομένων σε σχέση με μας. Εκτιμώ ότι η συμμετοχή μας στο BCL θα μας βοηθήσει ούτως ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες κάποια παιδιά, να χτίσουμε νοοτροπία και κυρίως να βρούμε ρυθμό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι μέσα στις προτεραιότητές μας», είπε.

Αναφέρθηκε επίσης στις απαιτήσεις αγώνων όπως αυτός με την Μπεσικτάς. «Πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε τα παιχνίδια. Δεν είναι απλό, ξέρουμε ότι συνεχίζουμε να ψάχνουμε τη συνοχή της ομάδας και οι παίκτες παραμένουν στο στάδιο της γνωριμίας. Θέλουμε να παλεύουμε για το καλύτερο σε κάθε αγώνα, αυτός με την Μπεσικτάς είναι πρόκληση και τέτοιου είδους παιχνίδια χτίζουν χαρακτήρα και σε κάνουν πιο δυνατό».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα