ΑΕΚ: Στο συνέδριο προπονητών του BCL ο Παπαθεοδώρου (pic)

ΑΕΚ: Στο συνέδριο προπονητών του BCL ο Παπαθεοδώρου (pic)

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Στο συνέδριο προπονητών του BCL ο Παπαθεοδώρου (pic)

bet365

Το Basketball Champions League πραγματοποίησε το πρώτο συνέδριο προπονητών στη Γενεύη και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν εκεί!

Ο κόουτς της ΑΕΚ βρέθηκε μαζί με τον Κώστα Φλεβαράκη του ΠΑΟΚ και τον Ηλία Ζούρο του Περιστερίου στο «House of Basketball - Patrick Baumann» και παρακολούθησαν το εν λόγω συνέδριο, που έγινε το διήμερο 7-8 Οκτωβρίου.

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, υποδέχθηκε τους προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στην κανονική διάρκεια της διοργάνωση και σκοπός του meeting ήταν να συζητηθούν διαφορετικά θέματα και να γίνει ανταλλαγή απόψεων.

Ο CEO του BCL, Πατρίκ Κομνηνός, ήταν εκεί φυσικά και σχολίασε: «Η διοργάνωση είναι σχεδιασμένη από και για τις ομάδες και σταθερός σκοπός μας είναι να τις υπηρετούμε στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που είχαμε να συζητήσουμε με τους προπονητές, κάτι που σίγουρα θα μας βοηθήσει στην εξέλιξη της διοργάνωσης μακροπρόθεσμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα