Γιατράς: «Περήφανος για την ομάδα μου»

Gazzetta team
Γιατράς: «Περήφανος για την ομάδα μου»

bet365

Ο Προμηθέας δεν τα κατάφερε στο BCL χάνοντας στην Ισπανία από την Τενερίφη με 22 πόντους διαφορά, με τον τεχνικό των Πατρινών Μάκη Γιατρά να δηλώνει περήφανος για τους παίκτες του.

Ο Έλληνας προπονητής μιλώντας μετά την ήττα από την Τενερίφη ανέφερε τα εξής: «Κατ’ αρχάς συγχαρητήρια στην Τενερίφη, καλή συνέχεια στην διοργάνωση και ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία. Είναι πιο έμπειρη ομάδα από εμάς, μας έβγαλε νωρίς εκτός ρυθμού, μας υποχρέωσε σε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά από το πρώτο δεκάλεπτο κυνηγούσαμε μεγάλες διαφορές. Μας πήρε πολλές φορές την μπάλα μέσα από τα χέρια, μας πήραν και πολλά επιθετικά ριμπάουντ που τους έδωσαν εύκολα καλάθια.

Παρ’ όλα αυτά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην δική μου ομάδα. Είμαι περήφανος γι’ αυτήν, έχει παλέψει σχεδόν σε όλα τα ματς, ακόμα και σήμερα που έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι πάλεψε μέχρι το τέλος. Θέλω να πω ότι ο Προμηθέας είναι μια ομάδα που ήρθε για να μείνει και πιστεύω ότι θα απασχολήσει την Ευρώπη και τα επόμενα χρόνια».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα