Γιαννόπουλος στο gazzetta.gr: «Πάει το Διηπειρωτικό, ώρα για πρόκριση στους "8" του BCL»!

Γιαννόπουλος στο gazzetta.gr: «Πάει το Διηπειρωτικό, ώρα για πρόκριση στους "8" του BCL»!

Κάτια Πετροπούλου
Γιαννόπουλος στο gazzetta.gr: «Πάει το Διηπειρωτικό, ώρα για πρόκριση στους "8" του BCL»!

bet365

Το χαμόγελο για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου δεν είχε φύγει από το πρόσωπο του Χάρη Γιαννόπουλου, ο οποίος μίλησε στο gazzetta.gr και έδωσε αμέσως το... σύνθημα για τον επόμενο στόχο της ΑΕΚ!

Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή έφτασε το απόγευμα της Τρίτης (19/02) στο «Ελ. Βενιζέλος» μαζί με το Διηπειρωτικό Κύπελλο και αποθεώθηκε από εκατοντάδες οπαδούς που βρέθηκαν εκεί!

Τα συνθήματα για τους «Πρωταθλητές» άρχισαν να ηχούν από την πρώτη στιγμή που έγινε αντιληπτό το πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες, το επιτελείο και την διοίκηση της ΑΕΚ, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» δεν σταμάτησαν λεπτό να χαμογελούν και να είναι ακόμα σε κατάσταση... έκστασης!

Με την άφιξη της ομάδας, ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε στο gazzetta.gr και φανέρωσε την χαρά του, αλλά και την... ανυπομονησία του για την συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της «Βασίλισσας» και τους υπόλοιπους στόχους που έχει μπροστά της.

«Νιώθω λίγο ζαλισμένος από το ταξίδι (γέλια)! Είμαι πολύ χαρούμενος! Ο στόχος επετεύχθη και ο επόμενος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι κάναμε και να συγκεντρωθούμε στον επόμενο στόχο, που είναι πολύ πιο δύσκολος».

Αρκετός κόσμος στα social media μιλούσε με εγκωμιαστικά σχόλια για το νέο επίτευγμα της ΑΕΚ, είτε ήταν οπαδοί της ομάδας είτε όχι, αλλά υπήρχαν κι εκείνοι που αντιμετώπισαν το όλο θέμα με... κακεντρέχεια. Ο 29χρονος διεθνής φόργουορντ, όμως, έδειξε με όσα είπε, πως η κατάκτηση του τροπαίου είναι η καλύτερη «απάντηση» σε όλους. «Δεν με απασχολεί πολύ αυτό. Επικεντρώνομαι στο ότι η ΑΕΚ κέρδισε ακόμα ένα τρόπαιο και θα το βάλει στην συλλογή της και αυτό είναι που με νοιάζει!».

Ο «Έλληνας Ντατόμε», όπως είναι πλέον το προσωνύμιό του, λόγω της ομοιότητάς του με τον Ιταλό ψηλό της Φενέρ δεν αγωνίστηκε στον Τελικό με την Φλαμένγκο (πάτησε παρκέ μόνο για 00:31 για την ακρίβεια), όπως και ο Δημήτρης Μωραΐτης. Όσοι παρακολούθησαν τα όσα επακολούθησαν μετά το ματς, όμως, έβλεπαν αμφότερους να πανηγυρίζουν και να χαμογελούν με την ψυχή τους. «Η συλλογική προσπάθεια είναι πάνω από όλα! Το ότι δεν έπαιξα εγώ και ο Μωραΐτης έρχεται σε δεύτερη μοίρα, όταν μιλάμε για μια "ομάδα". Πάντα η ομάδα είναι - και πρέπει να είναι - μπροστά από το "εγώ" του κάθε παίκτη».

Αυτό που περιμένουν πλέον οι οπαδοί της «Παγκόσμιας Βασίλισσας» είναι οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι να αποκλείσουν τον ΠΑΟΚ στους «16» του BCL και να προκριθούν στα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ο πρώην αρχηγός του Ρεθύμνου τονίζει: «Κι εμείς αυτό περιμένουμε! Πως και πως!».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα