Γιατράς: «Μας έκανε κακό που ξέραμε πως είχαμε προκριθεί»

Gazzetta team
Γιατράς: «Μας έκανε κακό που ξέραμε πως είχαμε προκριθεί»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για την ήττα από την Νεπτούνας (69-82) και υποστήριξε πως ήταν μια κακή παρένθεση.

Ο προπονητής του Προμηθέα υποστήριξε στην Συνέντευξη Τύπου: «Συμφωνώ με τον Μπράουν πως κάναμε ένα από τα χειρότερα φετινά μας παιχνίδια. Προσεγγίσαμε την αναμέτρηση ατομικά, και όχι ομαδικά, με τη Νεπτούνας να έχει μεγαλύτερο κίνητρο. Ίσως και να μας έκανε κακό το ότι γνωρίζαμε από την Τρίτη ότι έχουμε προκριθεί και μαθηματικά στην φάση των "16". Είναι ευθύνη δική μου όλο αυτό, καθώς εγώ όφειλα να προετοιμάσω την ομάδα μου όπως έπρεπε. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά πριν από τον αγώνα και είχαμε πει ότι με 2/2 μπορούσαμε ακόμη και την 1η θέση στον Δ' Όμιλο.

Δυστυχώς, όμως, πνευματικά, αγωνιστικά και από πλευράς συγκέντρωσης σήμερα ήμασταν σε άλλο γήπεδο. Η Νεπτούνας απέδειξε ότι είναι μια εξαιρετική ομάδα. Στο πρώτο μέρος μας έβαλε σχεδόν 50 πόντους. Προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε, κάνοντας αλχημείες και παίζοντας με κοντά σχήματα, όμως χάναμε αιφνιδιασμούς με 4-1 παίκτες, χάναμε καλάθια μέσα στην ρακέτα, λέι-απ και στην συνέχεια κάναμε αντιαθλητικό φάουλ και άλλα τέτοια. Πρέπει να δούμε αυτό το παιχνίδι σαν μια παρένθεση. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε σήμερα τον κόσμο μας, όμως, δεν τα καταφέραμε. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αν θέλουμε να κάνουμε ό,τι κάναμε πέρυσι, πρέπει να νικήσουμε.

Ξεχνάμε το συγκεκριμένο παιχνίδι και βλέπουμε τον ΠΑΟΚ και στην συνέχεια την Μπολόνια. Δώσαμε πολλά δύσκολα παιχνίδια αυτό το διάστημα. Αν δείτε ποιες ομάδες θα μείνουν εκτός της φάσης των "16" του BCL, θα διαπιστώσετε το μέγεθος της επιτυχίας του Προμηθέα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα