Μπάνκι: «Περίμενα περισσότερα βάσει ποιότητας κι εμπειρίας των παικτών μου» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Μπάνκι: «Περίμενα περισσότερα βάσει ποιότητας κι εμπειρίας των παικτών μου» (vid)

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι έμεινε ικανοποιημένος από την νίκη επί της Φουενλαμπράδα (82-90), αλλά όχι και από τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στο τέλος.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και για το μεγαλύτερο μέρος του ματς, που ελέγξαμε το ρυθμό. Είχαμε καλή προσέγγιση στην αρχή του πρώτου και του τρίτου δεκαλέπτου. Υπάρχουν κομμάτια στο παιχνίδι μας που πρέπει να βελτιώσουμε, κάποια λάθη στο τέλος της δεύτερης περιόδου και στην τέταρτη περίοδο επέτρεψαν στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να επιστρέψει. Για την ποιότητα που έχουν οι παίκτες μου και την εμπειρία τους, περίμενα να είναι πιο σταθεροί και να ελέγξουν την διάθεση του ματς. Οι αριθμοί λένε πως υποφέραμε από αθλητικότητα και ενέργεια στα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά γενικά πιστεύω πως το πρόβλημα άρχισε από την άμυνα στο "ένας εναντίον ενός". Για τον τρόπο που παίξαμε και για την άμυνα που είχαμε για 30 λεπτά, περίμενα να κάνουμε καλύτερο τελείωμα. Πιστεύω πως αυτή η νίκη θα είναι σημαντική έμπνευση για το μέλλον μας.

Συγχαρητήρια στην Φουενλαμπράδα για τον χαρακτήρα της και που δεν εγκατέλειψε, παρά την μεγάλη διαφορά. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο για το υπόλοιπο της σεζόν».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Όπως είπε και ο Τζόρνταν, είχαν μόνο έναν τρόπο για να επανέλθουν. Ανέβασαν την ένταση και τον ρυθμό και πήγαν σε γρήγορες κατοχές. Δυστυχώς, φανήκαμε λίγο απροετοίμαστοι και πιστεύω πως έκαναν εξαιρετική δουλειά. Από την πλευρά μας προσπαθούμε να κρατάμε την ίδια ισορροπία σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε προσθέσει δύο νέους παίκτες και ο Ξανθόπουλος επέστρεψε μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας και πιστεύω πως κάποιες κακές στιγμές θα μας βοηθήσουν στο μέλλον».

Για την μη χρησιμοποίηση του Λαρεντζάκη στο δεύτερο μέρος σχολίασε: «Είναι απόφαση του προπονητή».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα