Γκος: «Λυπημένος για τον Γιάννη, θα βοηθήσει ο Τζέφερσον»

Γκος: «Λυπημένος για τον Γιάννη, θα βοηθήσει ο Τζέφερσον»

Gazzetta team
Γκος: «Λυπημένος για τον Γιάννη, θα βοηθήσει ο Τζέφερσον»

bet365

Ο Φιλ Γκος δήλωσε λυπημένος για τη φυγή του Γιάννη Αθηναίου, αναφέρθηκε επίσης και στον Τζοάντρε Τζέφερσον καθώς επίσης και στον αγώνα με την Οπάβα.

Ο Αμερικανός μίλησε στο πλαίσιο της Media Day του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού(23/1, 19:30) αγώνα με την Οπάβα. Ρωτήθηκε για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα με το διαζύγιο με τον Γιάννη Αθηναίου αλλά και την απόκτηση του Τζέφερσον.

«Είμαι λυπημένος που έφυγε, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Ο καθένας έχει τους προσωπικούς του λόγους. Εκτιμώ τον Γιάννη ως παίκτη και άνθρωπο, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Εγώ είμαι εδώ, εδώ είναι η καρδιά μου, θέλω να συνεχίσω να εκπροσωπώ την ομάδα και την πόλη. Σε ότι αφορά τον Τζέφερσον, θα βοηθήσει την ομάδα και είναι ένας καλός αντικαταστάτης του Μορέιρα».

Ο έμπειρος γκαρντ αναφέρθηκε στον αγώνα με την Οπάβα αλλά οριοθέτησε ως στόχο τις τρεις νίκες στους ισάριθμους αγώνες που απομένουν. «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια με αυτό απέναντι στην Τενερίφη να είναι το δυσκολότερο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και απέναντι στην Οπάβα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε στο μυαλό μας και τη διαφορά γιατί μπορεί να παίξει ρόλο στο τέλος της κανονικής διάρκειας».

Μάλιστα, ο Γκος αναφέρθηκε και στον Ουίλιαμ Χάτσερ και δήλωσε χαρούμενος για τις επιδόσεις του. «Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας ακόμη φορμαρισμένος παίκτης γιατί δυσκολεύει τις αντίπαλες άμυνες. Αυτό είναι το κατάλληλο σημείο της χρονιάς», είπε και αναφέρθηκε στον κόσμο. «Συνεχίζει να μας στηρίζει όπου κι αν παίζουμε, παρά όσα συμβαίνουν εκτός του γηπέδου, για να μείνει ο ΠΑΟΚ ζωντανός».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα