Χρυσικόπουλος: «Η διαφορά έγινε από τα ριμπάουντ και τα δύσκολα σουτ»

Gazzetta team
Χρυσικόπουλος: «Η διαφορά έγινε από τα ριμπάουντ και τα δύσκολα σουτ»

bet365

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του στην τελευταία περίοδο στον αγώνα με τη Ναντέρ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

«Γνωρίζαμε από την αρχή του αγώνα ότι τα ριμπάουντ θα είναι το κλειδί του αγώνα. Είχαμε 10 λιγότερα ριμπάουντ, ενώ εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα, κάτι που δεν είναι αποδεκτό. Σε όλες τις άλλες στατιστικές κατηγορίες ήμασταν λίγο ή πολύ στα ίδια νούμερα με τους αντιπάλους μας, οπότε η διαφορά προέκυψε από τα ριμπάουντ. Εκτός αυτού, η Nanterre είχε ένα διάστημα 3 λεπτών στο τέταρτο δεκάλεπτο που έβαλε δύσκολα σουτ και σε τέτοιου είδους παιχνίδια, αυτό είναι αρκετό να κάνει τη διαφορά», είπε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αναφέρθηκε και στο «νεκρό» διάστημα των έξι λεπτών στην τελευταία περίοδο το οποίο ουσιαστικά κόστισε και τη νίκη. «Η Nanterre είναι μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να παίξει σκληρή άμυνα. Πιστεύω ότι αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό ότι χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, μας οδήγησε σε αυτό το διάστημα χωρίς πόντο», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα