Ξεκινάει η… οδύσσεια του ΠΑΟΚ

Ξεκινάει η… οδύσσεια του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ξεκινάει η… οδύσσεια του ΠΑΟΚ

bet365

Τα ξημερώματα αναχωρεί η αποστολή του ΠΑΟΚ με προορισμό τη Γαλλία ενόψει του αγώνα (16/1, 21:30) με τη Ναντέρ για το BCL.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή (20/1) καθώς μετά τον αγώνα με τη Ναντέρ θα μεταβεί στο Ρέθυμνο για τον αγώνα με τους Κρητικούς στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της betshop Basketleague. Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Λίγες ανάσες για όλους με το ρεπό της Κυριακής κι από σήμερα ξανά στο γήπεδο για ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα που περιμένει τον ΠΑΟΚ, με συνεχόμενα παιχνίδια και μετακινήσεις. Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την πρώτη ανάλυση του επόμενου αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Nanterre θα συνεχιστεί επί Γαλλικού εδάφους. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί νωρίς το πρωί της Τρίτης (15/1 στις 06:30) και μέσω Αθηνών αναμένεται να φτάσει στο Παρίσι στις 12:10. To βράδυ της Δευτέρας (21:00), θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Palais des Sports Maurice Thorez, το γήπεδο όπου το βράδυ τα Τρίτης θα γίνει ο αγώνας με τη Nanterre 92.

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψουν στο Παρίσι (και στη συνέχεια στην Κρήτη για τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου με το Ρέθυμνο Cretan Kings) οι καλαθοσφαιριστές: Jamal Jones, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Milenko Tepic, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, William Hatcher, Darius Garrett και Phil Goss».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα