Παπαθεοδώρου: «Ιδιόμορφο το παιχνίδι της Οπάβα»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Ιδιόμορφο το παιχνίδι της Οπάβα»

bet365

Μετά από ταξίδι 13 ωρών, η αποστολή του ΠΑΟΚ έφθασε στην Τσεχία για τον αυριανό αγώνα (6/11,19:30) με την Οπάβα και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στο περίεργο στιλ παιχνιδιού της συγκεκριμένης ομάδας.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο προπονητής του Δικεφάλου στάθηκε στην αμυντική συγκέντρωση που θα πρέπει να έχει η ομάδα του στο παιχνίδι σημειώνοντας (στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ) ότι… «ψάχνουμε την πρώτη εκτός έδρας μας νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να μην έχει το μεγάλο όνομα, αλλά ξέρει να παίζει το παιχνίδι καλά. Έχει μία ιδιόμορφη και περίεργη φιλοσοφία ιδιαίτερα στην επίθεσή της. Η Nanterre ήταν η πρώτη ομάδα που έπαιξε εδώ, την υποτίμησε και έχασε το παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας φάνηκαν ανταγωνιστικοί και στα εκτός έδρας τους παιχνίδια, όπως έγινε και με την Holon στο Ισραήλ και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι, για να πετύχουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα