Να συνεχίσουν νικηφόρα θέλουν ΑΕΚ και Προμηθέας Πάτρας

Αντωνία Σπανού
Να συνεχίσουν νικηφόρα θέλουν ΑΕΚ και Προμηθέας Πάτρας

bet365

Η ΑΕΚ και ο Προμηθέας Πάτρας ρίχνονται στην «μάχη» του Champions League, αντιμετωπίζουν Μπάμπεργκ και Μπαϊρότ αντίστοιχα και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες τους.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Βραδιά Basketball Champions League η σημερινή και η ΑΕΚ με τον Προμηθέα Πάτρας ρίχνονται στην «μάχη».

Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την Μπάμπεργκ (19:30, NS2) και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα στον θεσμό. Αρκετά και σημαντικά είναι τα προβλήματα για τον Μπάνκι, αφού οι Σάκοτα, Καββαδάς και Ρογκαβόπουλος είναι αμφίβολοι για το ματς καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Από την πλευρά τους οι Γερμανοί ήρθαν στην Ελλάδα χωρίς τον αρχηγό τους, Νίκο Ζήση, που και αυτός τραυματίστηκε και έμεινε για να συνεχίσει την αποθεραπεία του, ενώ δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα, αφού οι Πάτρικ Χέκμαν και Μπράις Τέιλορ τέθηκαν νοκ άουτ για το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους». Η συμμετοχή του Μόρις Στάκεϊ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Το ματς αναμένεται να είναι συναρπαστικό, ενώ όπως παραδέχτηκε και ο Ξανθόπουλος με τις απουσίες στην γραμμή των γκαρντ της γερμανικής ομάδας, το βάρος πέφτει στο να σταματήσει η «κιτρινόμαυρη» άμυνα τον Ταιρίς Ράις.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο ΟΑΚΑ και να στηρίξει την προσπάθεια της πρωταθλήτριας του θεσμού.

Η έτερη ελληνική ομάδα που δοκιμάζεται απόψε είναι ο Προμηθέας Πατρών. Οι Πατρινοί αντιμετωπίζουν την Μπαϊρόιτ (21:00, NS3) στην Γερμανία και με ένα βήμα την φορά θα ήθελαν να συνεχίσουν την εντυπωσιακή τους πορεία και να κάνουν ακόμα μια νίκη στον θεσμό.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας σε αντίθεση με τους Γερμανούς που ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, καθώς έχουν 0-2 μέχρι τώρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα