Η Ντινάμο Τιφλίδας «αποκαλύφθηκε» στο BCL

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η Ντινάμο Τιφλίδας «αποκαλύφθηκε» στο BCL

bet365

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η προσεχής αντίπαλος του Αρη, Ντινάμο Τιφλίδας, κρατούσε… μυστικό το επίπεδο ενίσχυσής της αλλά αναγκάστηκε να «αποκαλύψει» τη νέας της ομάδα στην επίσημη παρουσίασή της στην ιστοσελίδα του BCL!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Φαίνεται παράξενο αλλά είναι απολύτως πραγματικό. Η ομάδα από τη Γεωργία απέφυγε να δώσει φιλικούς αγώνες αλλά και τη δημοσιοποίηση των μεταγραφικών κινήσεών της. Ωστόσο, ήταν αναγκασμένη να κοινοποιήσει το ρόστερ της στην επίσημη ιστοσελίδα του BCL κι έτσι «αποκαλύφθηκαν» όλες οι κινήσεις της. Μέσα σε αυτές βρίσκονται δύο παίκτες οι οποίοι στο παρελθόν αγωνίστηκαν στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Λαμόντ Μακ (31, 2.01) ο οποίος για μια διετία (2009-11) αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, αλλά και για τον Ρέτζερ Ντόουελ (27, 1.85) ο οποίος είχε αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια με τη φανέλα της Δόξας Λευκάδας τη σεζόν 2016-17. Ο τρίτος Αμερικανός που απέκτησε είναι ο φόργουορντ/σέντερ Τζάλεν ΜακΓκόκι (24., 2.08).

Είναι δεδομένο επίσης ότι η Ντινάμο Τιφλίδας – στους αγώνες με τον Άρη – θα έχει στη διάθεσή της και τρεις διεθνείς. Πρόκειται για τους Μιχαίλ Μπερισβίλι, Μεράμπ Μποκολισβίλι, Μιχαίλ Τσοτσούα.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα