Η «άγνωστη» Ντινάμο και η φιλόδοξη Νίζνι

Η «άγνωστη» Ντινάμο και η φιλόδοξη Νίζνι

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η «άγνωστη» Ντινάμο και η φιλόδοξη Νίζνι

bet365

Ο αθλητικός σεβασμός δεν επιτρέπει στον Άρη να κοιτάξει παραπέρα των αγώνων με την Ντινάμο Τιφλίδας αλλά η κατάσταση της γεωργιανής ομάδας του δίνει το δικαίωμα να ρίχνει κλεφτές ματιές και στη Νίζνι Νόβγκοροντ.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Νίζνι στην περίπτωση πρόκρισης έναντι της Ντινάμο Τιφλίδας. Επί του παρόντος, η ομάδα από τη Γεωργία δεν παρουσιάζεται πλήρης στην προετοιμασία της, για να ακριβολογούμε μπορεί να χαρακτηριστεί… ελλιπέστατη. Η τελευταία μεταγραφική κίνηση είναι ο Κροάτης Ντομαγκόι Μπούμπαλο. Ο 27χρονος σέντερ στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκε με τον Ηρακλή. Συνολικά πάντως, οι πληροφορίες που συγκεντρώνουν στον Άρη για την Ντινάμο Τιφλίδας δεν είναι πολλές και ουσιαστικά συμπεράσματα (για το επίπεδο δυναμικότητάς της) θα βγουν στον πρώτο αγώνα στην Τιφλίδα.

Αντιθέτως, η Νίζνι Νόβγκοροντ αποδεικνύει με τις κινήσεις της ότι ο βασικός στόχος της είναι η πρόκριση στους ομίλους του BCL. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πρόσφατα απέκτησε τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς. Μάλιστα το συμβόλαιο που υπέγραψε ο έμπειρος Μαυροβούνιος σέντερ είναι διάρκειας ενός μήνα, στοιχείο το οποίο δείχνει ότι το μέλλον αυτής της συνεργασίας θα εξαρτηθεί από τον στόχο των ομίλων του BCL. Εκτός του 32χρονου σέντερ, η Νίζνι απέκτησε τον διεθνή φόργουορντ Πάβελ Αντίποφ, αλλά ο παίκτης που ξεχώρισε μέσα από τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας είναι ο 27χρονος Αμερικανός με σουηδικό διαβατήριο, Κρις Τσεράποβιτς. Άαρον Μπρουσάρντ και Κέντρικ Πέρι συνθέτουν τη δύναμη πυρός από την περιφέρεια. Γενικώς η Νίζνι «φτιάχτηκε» νωρίς ούτως ώστε να διεκδικήσει με σοβαρές πιθανότητες την παρουσία της στους ομίλους.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα