Σάκοτα: «Παίζουμε καλύτερα με την πλάτη στον τοίχο» (vid)

Σάκοτα: «Παίζουμε καλύτερα με την πλάτη στον τοίχο» (vid)

bet365

Ο Ντούσαν Σάκοτα έκανε τον απολογισμό της σεζόν και θυμήθηκε τις φορές που η ΑΕΚ... αγχώθηκε για να προκριθεί στην τελική φάση του BCL.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» απάντησε για το αν το παιχνίδι που άλλαξε την κατάσταση για την ΑΕΚ, ήταν αυτό με την Μπαϊρόιτ, που ήρθε στα τελευταία δευτερόλεπτα με το τρίποντό του: «Όλη η σεζόν μπορεί να αποτυπωθεί σε αυτά τα τελευταία δευτερόλεπτα για εμάς (γέλια). Τουλάχιστον σε τρία παιχνίδια συνέβη αυτό. Πέρα από τα ματς με την Στρασμπούρ και την Μπάνβιτ. Μετά πήγαμε στα αποδύτηρια και βγήκαμε στο παρκέ, μόλις μάθαμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα! Έπρεπε να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη, να κάνουμε ένα restart στη συνέχεια, δεν τα πηγαίναμε καλά κι έπρεπε να παίξουμε στο επίπεδό μας για να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που κάνουμε. Ό,τι συνέβη, ήταν ένα... μήνυμα, και είπα στα παιδιά πως έτσι έπρεπε να το πάρουμε. Έπειτα ήρθε το Κύπελλο, το οποίο τόνωσε την αυτοπεποίθησή μας για τη συνέχεια. Το παιχνίδι με την Νίμπουρκ επίσης ήταν δύσκολο. Αλλά κάθε φορά που βρισκόμασταν με την πλάτη στον τοίχο παίζαμε καλύτερα, ήμασταν πιο σταθεροί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα