«Πετάει» στα προημιτελικά ο «Δικέφαλος του Βορρά»!

Αντωνία Σπανού
«Πετάει» στα προημιτελικά ο «Δικέφαλος του Βορρά»!

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Καρσίγιακα (19:00, NS1) και παίζει για δύο αποτελέσματα την πρόκριση του στα προημιτελικά του Champions League.

Σκόραρε ο Αζάρ το πρώτο γκολ του αγώνα Μπαρτσελόνα - Τσέλσι; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

H πιο μεγάλη ώρα του ΠΑΟΚ είναι τώρα που βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση. Έχει κερδίσει ήδη μια φορά την Καρσίγιακα, έχει «αέρα» έξι πόντων και θέλει νίκη ή ήττα με λιγότερους πόντους για να γράψει ιστορία και να προκριθεί στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει την χαρά να έχει άπαντες ετοιμοπόλεμους, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και το μόνο που συντροφεύει τους παίκτες του «Δικέφαλου του Βορρά» είναι πίστη για το αποτέλεσμα και συγκέντρωση για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός.

Από την πλευρά τους οι Τούρκοι αναμένεται να έχουν την στήριξη του κόσμου τους, αφού στις κερκίδες του γηπέδου αναμένονται 6000 οπαδοί της Καρσίγιακα.

Αγωνιστικά ο Ουότερς πήρε δεύτερη ευκαιρία από τον προπονητή του, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας του, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Μπράιον Άλεν, που επανήλθε μετά τον τραυματισμό του.

Μοναδικός απών θα είναι ο Εγκεμέν Γκιουβέν.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα