Τζέιμς: «Τα αδύνατα, δυνατά για τους "8"»!

Τζέιμς: «Τα αδύνατα, δυνατά για τους "8"»!

bet365

Η ΑΕΚ αποδίδει καλύτερα με την... πλάτη στον τοίχο και αυτό ήταν κάτι που παραδέχθηκε ο Ντελρόι Τζέιμς στο gazzetta.gr, μετά την ήττα των «κιτρινόμαυρων» από την Νίμπουρκ.

Σημείωσε ο Τζέιμς τουλάχιστον 15 πόντους στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η αλήθεια είναι πως μια ήττα σαν αυτή από την Νίμπουρκ, η οποία κατάφερε να βάλει σχεδόν 100 πόντους μέσα στο ΟΑΚΑ και να πάρει διψήφια διαφορά (88-98) είναι... δυσκολοχώνευτη, όταν έχεις μια βατή κλήρωση για να βρεθείς στους «8» του Champions League και βλέψεις για Final 4.

Όμως, το νόμισμα έχει δύο όψεις και η άλλη λέει πως υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι, η ρεβάνς στην Τσεχία την επόμενη Τετάρτη (14/03, 19:30). Και ο Ντελρόι Τζέιμς ενστερνίζεται αυτή την άποψη, καθώς, παρά την απροσδόκητη εμφάνιση της ΑΕΚ, γνωρίζει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Ο φόργουορντ της «Βασίλισσας», που μέτρησε 14 πόντους και 7 ριμπάουντ, μίλησε στο gazzetta.gr αμέσως μετά την αναμέτρηση με τους Τσέχους και στάθηκε αρχικά στο τι πήγε στραβά.

«Πήραν πολλά δύσκολα σουτ και τα έβαλαν, έπαιξαν σκληρά, έτρεξαν πολύ... Έκαναν ακριβώς ό,τι κάνουν πάντα και εμείς έπρεπε να προσαρμοστούμε στο δικό τους παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε φάσεις στην διάρκεια του ματς. Στο μπάσκετ, όταν μια ομάδα έχει τόση αυτοπεποίθηση, πρέπει να βρεις τον τρόπο να την σταματήσεις, αλλά εμείς δεν το κάναμε όπως έπρεπε», παραδέχθηκε και συμπλήρωσε για την κακή αμυντική εικόνα της ΑΕΚ: «Για μια ομάδα σαν την Νίμπουρκ, οι παίκτες της πήραν πολλά σουτ. Πρέπει απλά να καταλάβουμε πως αν παίρνουν τόσο δύσκολα σουτ, κι εμείς χάνουμε, τότε πρέπει να κάνουμε κι εμείς το ίδιο».

Ο αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» στους «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης λογιζόταν ως θεωρητικά «εύκολος». Μήπως οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα έπεσαν στην «παγίδα» να υποτιμήσουν τους φιλοξενούμενους; «Όχι, ποτέ!», είπε κατηγορηματικά ο Αμερικανός παίκτης και πρόσθεσε: «Η προετοιμασία μας ήταν πολύ καλή, αλλά βγήκαν στο παρκέ κι έτρεχαν κι έτρεχαν... Όλα πήγαιναν πολύ γρήγορα».

Περίπου 7.000 οπαδοί βρέθηκαν στο «Νίκος Γκάλης», για να στηρίξουν την ομάδα τους, όμως, σχεδόν τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί. Ο Τζέιμς φάνηκε πικραμένος που δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει το κοινό του, αλλά τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει! «Δεν θέλουμε ποτέ να απογοητεύουμε τους οπαδούς μας! Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε σκληρά. Είναι μια σκληρή ήττα, όμως έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, και όταν είμαστε σε τέτοιες καταστάσεις, παίζουμε καλά. Θα δούμε τι θα γίνει».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει πια η ΑΕΚ στην Τσεχία; «Να τους νικήσουμε με πολλούς πόντους! (γέλια) Δεν μπορείς να πεις πολλά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το παιχνίδι σου και να πάρεις την διαφορά».

Για το αν μπορούν οι «κιτρινόμαυροι» την πρόκριση στα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ο 30χρονος αθλητής ήταν απόλυτος: «Πρέπει να το κάνουμε! Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά. Είναι μόνο ένα παιχνίδι κι επιβάλλεται να τα καταφέρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα