Με πάθος για τη νίκη - πρόκριση η ΑΕΚ

Με πάθος για τη νίκη - πρόκριση η ΑΕΚ

Book-nomikarios Book-nomikarios
Με πάθος για τη νίκη - πρόκριση η ΑΕΚ

bet365

O Bοοk-nomikarios έχει 2 στοιχηματικές προτάσεις για το σημαντικό αγώνα της ΑΕΚ με την Νίμπουργκ για τη φάση των 16 του μπασκετικού τσάμπιονς λιγκ.

O κόσμος της ΑΕΚ όντας χαρούμενος απ' την κατάκτηση κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ (έχοντας λυγίσει τους ευρωλιγκάτους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό), αλλά και από την γενικότερη ευφορία π' τα αποτελέσματα της ποδοσφαιρικής της ομάδας φαίνεται διατεθειμένος να ΣΤΗΡΙΞΕΙ έμπρακτα την μπασκετική (δεν το έχει πράξει όσο έπρεπε) και να πάει στο ΟΑΚΑ να δημιουργήσει "ατμόσφαιρα έδρας" για το κρίσιμο ματς της Ένωσης με την Νίμπουργκ.

Η "βασίλισσα" μετά την ενίσχυσή της με Χάντερ, Βασιλόπουλο και Πάντερ είναι ΑΡΚΕΤΑ ΙΣΧΥΡΗ, διαθέτει βάθος στον πάγκο και ΦΥΣΙΚΑ και μπορεί να πάρει προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Νίμπουργκ.
Δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ο κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα.
Οι Τσέχοι έχουν 2-3 παίχτες με καλές παραστάσεις και προσωπικότητα, διαθέτουν ΚΑΛΟ ΣΥΝΟΛΟ, τρέχουν, σουτάρουν, ξέρουν να δημιουργούν προϋποθέσεις για εύκολο καλάθι, αλλά σε ατομικό επίπεδο υστερούν ξεκάθαρα απέναντι στους κιτρινόμαυρους και επειδή περιμένω μια παθιασμένη ΑΕΚ, θα καλυφθεί το όποιο "χάντικαπ" της ομαδικής προσπάθειας. Ωστόσο, η Νίμπουργκ είναι ομάδα με αυτοπεποίθηση ούσα ισόβια πρωταθλήτρια Τσεχίας.
Η διαφορά πόντων παίζει τη σημασία της εν όψει της ρεβάνς, οπότε θα την ψάξει η ΑΕΚ και ΔΕ θα χαλαρώσει αμυντικά. Πέρσι οι Τσέχοι είχαν χάσει με 22 πόντους από την Σάσαρι και στη ρεβάνς την νίκησα με... 21 ! Λίγο ήθελε να γίνει η επική ανατροπή. Κοντολογίς, χρειάζεται ωριμότητα, σταθερότητα, πειθαρχία και σοβαρότητα για 40 λεπτά x 2 αγώνες. Αν τα έχει αυτά, η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα λόγω ποιότητας. Ο κόσμος της θεωρώ πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να μπει παθιασμένα και να μη βρεθεί σε "νεκρά διαστήματα" που όταν παίζεις σε "παγωμένο γήπεδο" είναι πιο εύκολο να σου συμβεί.
Το 1 ημ. 1 τελ. στο 1.75 και το - 5.5 πόντους χάντικαπ επίσης στο 1.75 είναι 2 "καλές" στοιχηματικές επιλογές.
Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).