Παπαθεοδώρου: «Είμαστε λίγο στεναχωρημένοι»

Παπαθεοδώρου: «Είμαστε λίγο στεναχωρημένοι»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξηύρε την προσπάθεια των παικτών του στη νίκη επί της Καρσίγιακα, στάθηκε όμως και στα τελευταία λεπτά που είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση της διαφοράς των 19 πόντων στα επίπεδα των έξι.

«Αντιμετωπίσαμε μια σπουδαία ομάδα με ταλαντούχους παίκτες, έμπειρο προπονητή και θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλή εμφάνιση με εξαίρεση τα κρίσιμα λεπτά. Αυτό όμως είναι το μπάσκετ», είπε και στάθηκε στο τέλος. «Οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια γιατί η Καρσίγιακα είναι ομάδα υψηλού επιπέδου. Για να πάρουμε διαφορά 19 πόντων έγινε υπερπροσπάθεια αλλά σ’ ένα παιχνίδι παίζουν και οι δύο ομάδες. Στο τέλος υπήρχε κούραση και χαμηλή συγκέντρωση. Μας στοίχισαν τα λάθη αλλά συνολικά στο παιχνίδι παίξαμε μεθοδικά και κάναμε την Καρσίγιακα να μην βλέπει το καλάθι. Δεν πήραμε αυτό που έπρεπε (σε επίπεδο τελικής διαφοράς). Είμαστε λίγο στεναχωρημένοι αλλά και ενθουσιασμένοι».

Σε ερώτηση για τα διαφορετικά κριτήρια και κυρίως για τη διαφορά στις ελεύθερες βολές δεν θέλησε να πάρει θέση. «Το παιχνίδι είδε αρκετός κόσμος και οι δύο ομάδες έπαιξαν σκληρά κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το ελέγξω. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Δεν θέλω να πάρω θέση. Για μένα είναι σημαντικό να κρατήσουμε τα θετικά», είπε και αναφέρθηκε στον δεύτερο αγώνα. «Θα πρέπει η συγκέντρωσή μας να είναι σε υψηλότερο επίπεδο γιατί θα παίξουμε σ’ ένα γήπεδο όπου θα υπάρχει 5.000 κόσμος».

Ρωτήθηκε επίσης για τις διαδοχικές υποχρεώσεις της ομάδας και απάντησε… «η ομάδα είναι πλήρης κι έχει ικανοποιητικό αριθμό παιχνίδι για να ανταποκριθούν».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα