Παπαθεοδώρου: «Αξίζαμε περισσότερα με βάση την εμφάνιση»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Αξίζαμε περισσότερα με βάση την εμφάνιση»

bet365

Στεναχωρημένος από την ήττα από την Σαλόν εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου λέγοντας πως οι Θεσσαλοικείς άξιζαν περισσότερα από το ματς αυτό.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Αρχικά ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι: «Ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε πραγματικά καλά σε επίθεση και άμυνα με εξαίρεση τα 2 τελευταία λεπτά, όπου ο Ντόρσεϊ έβαλε κάποια δύσκολα τρίποντα, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ένα προβάδισμα μεγαλύτερο των 5 πόντων στο ημίχρονο.

Το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου ήταν μια καταστροφή για εμάς, καθώς κάναμε πολλά λάθη στις πρώτες 5 κατοχές και επιτρέψαμε στην Σαλόν να βρει τον ρυθμό της, ενώ ξέρουμε ότι μέσα στην έδρα της είναι πολύ δύσκολο να τους σταματήσουμε

Πιστεύω ότι αξίζαμε περισσότερα με βάση την εμφάνιση μας, αλλά θέλω να συγχαρώ την Σαλόν για αυτή τη νίκη. Τέλος, θέλω να πω ότι ήταν πολύ καλό για εμάς που είδαμε για άλλο ένα παιχνίδι τον κόσμο μας στις εξέδρες. Θέλω να τον ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας και ελπίζω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για εμάς».

Για το τι έφταιξε στο τρίτο δεκάλεπτο: «Χάσαμε την μπάλα 5 φορές στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου και στη συνέχεια χάσαμε μερικά εύκολα σουτ τριών πόντων, ενώ την ίδια στιγμή η Elan Chalon ήταν εύστοχη και έτσι πήρε τη διαφορά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα