Δέδας: «Περήφανος που κερδίσαμε στην έδρα του ΠΑΟΚ»

Δέδας: «Περήφανος που κερδίσαμε στην έδρα του ΠΑΟΚ»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Δέδας: «Περήφανος που κερδίσαμε στην έδρα του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Στέφανος Δέδας δήλωσε πως είναι περήφανος που η Γκαζιαντέπ κέρδισε μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Γκαζιαντέπ μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ

«Είμαι πολύ περήφανος που κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα του και πιστέψτε με ότι ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να το καταφέρεις. Σαν μονάδες έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα, καλύτερους παίκτες ατομικά. Προετοιμαστήκαμε για το πώς θα αντιδρούσε ο ΠΑΟΚ στον σημερινό αγώνα, ξέραμε ότι θα πήγαινε ομαδικά. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε σχέση με τον δεύτερο φιλικό αγώνα που παίξαμε στην Τουρκία».

Σε ερώτηση για το πόσο θα επηρεάσει την κατάσταση στον όμιλο η νίκη της Γκαζιαντέπ, είπε: «Ρεαλιστικά, σε πρώτο βαθμό νομίζω ότι εμείς αποφύγαμε την 7η και 8η θέση με τις δύο νίκες που κάναμε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Αυτή η νίκη σου δίνει χώρο. Δεν θεωρώ ότι είναι νίκη εκτός προγράμματος. Για μας η σημαντικότερη διοργάνωση είναι το Πρωτάθλημα της Τουρκίας. Με τόσο καλές ομάδες και ανταγωνιστική λίγκα, για μας είναι η προτεραιότητα. Έχουμε τρεις συνεχόμενες νίκες βασικά και είμαστε καλά».

Σχετικά με το τι άλλαξε στο παιχνίδι της ομάδας του, σημείωσε: «Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ στην κρίσιμη στιγμή στηρίζεται σε χαμηλό ευέλικτο σχήμα και προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στο λόου ποστ με τον Μπάλαζιτς. Εκεί ήταν το καθοριστικό κομμάτι. Όταν βάλαμε εκεί την μπάλα, μέσα στη ρακέτα. Το μακρινό σουτ μπορεί να μπει, μπορεί και όχι. Αυτή ήταν η φιλοσοφία μας. Να δημιουργήσουμε και από μέσα προς τα έξω».

Σε ότι αφορά τις ομάδες που θα προκριθούν, είπε: «αυτός που θα εκμεταλλευτεί την έδρα του θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Νομίζω ότι επτά νίκες είναι αρκετές. Είναι νωρίς. Δεν ξέρουμε τόσο καλά όλες τις ομάδες. Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί. Το μυαλό μου είναι περισσότερο στην τούρκικη λίγκα, δεν κοιτάω τόσο μακριά στο BCL».

Σε ερώτηση για τον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Σε σχέση με μας δεν έχει την ατομική ποιότητα αλλά είναι σκληρή ομάδα κι έχει ρόλους. Αλλά είναι λίγο άτυχος. Ο Προμηθέας έκανε επική εμφάνιση σε αυτό το γήπεδο. Η ήττα στη Λούντβιχσμπουργκ… Η Λούντβιχσμπουργκ είναι ομάδα που μπορεί να διαλύσει τον οποιονδήποτε αν βρει ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει. Βλέπεις ότι είναι αποφασισμένοι οι παίκτες. Μπορεί να μην το δείχνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα αλλά να ξέρετε είναι ομάδα που δύσκολα την κερδίζεις»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα