ΑΕΚ: Με... αμφίβολο Φρέζιερ στην Πόλη, εκτός ο Μάντσεν

ΑΕΚ: Με... αμφίβολο Φρέζιερ στην Πόλη, εκτός ο Μάντσεν

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΑΕΚ: Με... αμφίβολο Φρέζιερ στην Πόλη, εκτός ο Μάντσεν

bet365

Ένας μέσα και ένας έξω για την ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη για την 2η αγωνιστική των «16» του BCL.

Δύσκολη αποστολή περιμένει την ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη για το Basketball Champions League απέναντι στη Γαλατασαράι του Ανδρέα Πιστιόλη.

Βέβαια τα ευχάριστα νέα για τον Ηλία Καντζούρη έρχονται από τον Τομ Φρέζιερ ο οποίος θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Β' φάση των ομίλων του BCL. Βέβαια ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, κάτι που θα φανεί στην προπόνηση της ΑΕΚ στην Πόλη. Ο Φρέζιερ είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της Basket League στην Καρδίτσα και έκτοτε απουσίασε από τα παιχνίδια κόντρα σε Απόλλωνα, Μάλαγα, Περιστέρι bwin.

Αντίθετα εκτός παρέμεινε και πάλι ο Αλεξάντερ Μάντσεν, ο οποίος θα απουσιάσει για τέταρτο σερί ματς από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Όπως ο Φρέζιερ, έτσι και ο Μάντσεν, έχει χάσει τις αναμετρήσει με Απόλλωνα, Μάλαγα και Περιστέρι bwin. Στόχος της ΑΕΚ δεν είναι άλλος να ανοίξει λογαριασμό στη φάση των «16» αφήνοντας πίσω της την ήττα στη Μάλαγα την περασμένη εβδομάδα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην «Sinan Erdem Arena» και το τζάμπολ θα δοθεί στις 19:00.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα