Δύσκολη αποστολή για το Περιστέρι bwin στο Βίλνιους με φόντο το 3/3

Γιώργος Κούβαρης
Δύσκολη αποστολή για το Περιστέρι bwin στο Βίλνιους με φόντο το 3/3

bet365

Την 3η του νίκη σε ισάριθμα ματς του BCL θα ψάξει το Περιστέρι bwin με αντίπαλο την Ρίτας (1/11, 19:30) στο Βίλνιους.

Το αήττητο θέλει να διατηρήσει το Περιστέρι bwin στο Basketball Champions League μετά και την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει κάνει το 2/2 απέναντι σε Ερτζελίγια και Τενερίφη στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και ευελπιστεί να... τριτώσει το καλό και στην πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία για την φετινή σεζόν

Η Ρίτας είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου χωρίς νίκη στην διοργάνωση, στο ρόστερ της οποίας δεσπόζει η παρουσία του... γνώριμου από τη θητεία του σε Παναθηναϊκό και Προμηθέα Πάτρας, Μάρκους Φόστερ. Μάλιστα ο Αμερικανός γκαρντ είναι και ο πρώτος σκόρερ των Λιθουανών σκοράροντας 22.5 πόντους κατά μέσο ανά 32 λεπτά συμμετοχής, ενώ μοιράζει και 5 ασίστ:

«Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Ρίτας δεν ξεκίνησε καλά φέτος και ειδικά στο BCL έχει δύο ήττες, και θα προσπαθήσει να τα δώσει όλα για να έχει ελπίδες. Παίζουμε δυο συνεχόμενα παιχνίδια μαζί τους και θέλει προσοχή» υποστήριξε ο Μίρο Μπίλαν και συνέχισε: «Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή μας θέση κι αν τους κερδίσουμε θα είμαστε κοντά στο να εξασφαλίσουμε την πρωτιά στον όμιλο, που σημαίνει πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι».

Το τζάμπολ του ματς θα δοθεί στις 19:30 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Cosmpote Sport 4.

Ο 8ος όμιλος

1. Περιστέρι 2-0
2. Τενερίφη 1-1
3. Ερτζελίγια 1-1
4. Ρίτας 0-2

Η 3η αγωνιστική (1/11)

Ρίτας - Περιστέρι (19:30, Cosmote Sport 4)
Ερτζελίγια - Τενερίφη (19:30)

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα