Δέδας: «Υπόσχομαι ότι θα είμαστε σίγουρα στον επόμενο γύρο»

Δέδας: «Υπόσχομαι ότι θα είμαστε σίγουρα στον επόμενο γύρο»

Newsroom
Δέδας: «Υπόσχομαι ότι θα είμαστε σίγουρα στον επόμενο γύρο»

bet365

Παρά την ήττα από την Τρεβίζο στα Άνω Λιόσια, ο Στέφανος Δέδας εξέφρασε την σιγουριά ότι η ΑΕΚ θα βρεθεί στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα της ομάδας του από την Τρεβίζο με 92-77, ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε χαρακτηριστικά: «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια για την Τρεβίζο για τη νίκη. Παίξαμε με ένα τρόπο που δεν μου άρεσε και με αρκετά προβλήματα, όπως το Κολόμ που ήταν στο νοσοκομείο και μου έστειλε μήνυμα ότι θα παίξει. Και του είπα εντάξει. Αλλά δεν είμαι εδώ για να κλάψω. Πέρασα την ίδια κατάσταση και πέρσι στη Χολόν» και συνέχισε:

«Χάσαμε 25 πόντους εντός έδρας από τη Μίνσκ αλλά είχα τα ίδια προβλήματα. Αλλά έχουμε χαρακτήρα και θα παλέψουμε και υπόσχομαι ότι θα είμαστε σίγουρα στον επόμενο γύρο. Η ομάδα θα είναι στο σωστό επίπεδο πολύ σύντομα. Σήμερα για παράδειγμα βάλαμε τον Πετρόπουλο να βοηθήσει στη δεύτερη περίοδο και δέχθηκε ένα αντιαθλητικό φάουλ και μία τεχνική ποινή. Είναι δύσκολο να κοουτσάρεις την ομάδας τις τελευταίες μέρες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια τρικ όπως τον Μαυροειδή στο "4" και τον Φιλλιπάκο να παίζει στην ουσία σε δύο θέσεις σε κάτι σαν μπάσκετ στην προπόνηση. Αλλά είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα είμαστε στο κατάλληλο επίπεδο».

Όσον αφορά τα προβλήματα της ομάδας, σχολίασε: «Ο Φλιώνης κάνει τεστ. Έχει βγει αρνητικό, αλλά θέλουμε ένα ακόμα. Είναι το θέμα με το πρωτόκολλο. Ο Ανγκόλα δοκίμασε χθες και νιώθει καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να τον έχουμε με τον Άρη. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Και οι δύο είναι ερωτηματικό ακόμα. Αλλά πιστεύω ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα παίξουν στον Άρη, να πάρουμε τη νίκη και μετά έχουμε μία βδομάδα μπροστά μας για τον Ιωνικό ώστε να προπονηθούμε όλοι μαζί και να γνωριστούν και οι παίκτες».

Και κατέληξε: «Επειδή έχω πολλά χρόνια σε ομάδες που δεν έχουν το μεγάλο μπάτζετ το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται χρόνο, δεν έχω κάνει ούτε μία προπόνηση με όλο το ρόστερ μου. Αλλά το είπα και πριν ότι η ομάδα θα γίνει καλή και είμαι και ήρεμος και σίγουρος ακόμα κι αν φαίνεται τώρα ότι η ΑΕΚ δεν παίζει καλό μπάσκετ. Έχω εμπιστοσύνη και στον εαυτό μου και στους παίκτες μου και όταν θα είμαστε όλοι μαζί θα είμαστε καλύτεροι».

@Photo credits: INTIME
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα