Η πίεση που διαπιστώνει ο Λυκογιάννης και η απουσία του Λοβ

Η πίεση που διαπιστώνει ο Λυκογιάννης και η απουσία του Λοβ

Gazzetta team
Η πίεση που διαπιστώνει ο Λυκογιάννης και η απουσία του Λοβ

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται (13/10, 19:30) τη Νίμπουρκ για τη 2η αγωνιστική του BCL δίχως τους Λοβ, Καμπερίδη, ενώ ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στην ανάγκη μιας νίκης για την αποσυμπίεση της ομάδας του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο προπονητής του Δικεφάλου διαπιστώνει ότι το επίπεδο πίεσης που επικρατεί στην ομάδα του είναι υψηλότερο από το επιτρεπτό. Αυτό επισήμανε πριν τη σημερινή (12/10) τελευταία προπόνηση της ομάδας του ενόψει του αγώνα με τη Νίμπουρκ. «Εμείς βάλαμε πίεση στους εαυτούς μας γιατί ψάχνουμε τη νίκη. Στη Βοσνία χάσαμε ένα παιχνίδι από δικά μας λάθη, με τον Προμηθέα δεν ήμασταν κακοί αλλά χάσαμε και χρειαζόμαστε μια νίκη κυρίως από ψυχολογικής άποψης. Έχουμε να διαχειριστούμε και δύο σημαντικές απουσίες καθώς τόσο ο Λοβ όσο και ο Καμπερίδης κάνουν δουλειά και στις δύο πλευρές του παρκέ», είπε.

Σκιαγραφώντας τη Νίμπουρκ, ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε την προσπάθεια που πρέπει να γίνει στην άμυνα. «Είναι ομάδα με ταλέντο, βασίζεται σε σταθερό κορμό και παίζει σε high tempo. Είναι σημαντικό να την κρατήσουμε χαμηλά γιατί με τις απουσίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι δύσκολο να ξεπεράσουμε τους 75-80 πόντους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα