Χρυσικόπουλος: «Ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι μπροστά μας»

Χρυσικόπουλος: «Ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι μπροστά μας»

Newsroom
Χρυσικόπουλος: «Ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι μπροστά μας»

bet365

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε για τα προκριματικά του BCL καθώς το Περιστέρι ετοιμάζεται να μπει στη μάχη της πρόκρισης στους ομίλους.

Ο φόργουορντ του Περιστερίου είπε αρχικά ότι «η στιγμή που περιμέναμε όλο αυτό το μήνα έφτασε, ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι μπροστά μας. Έχουν μείνει 24 ώρες για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται» και συνέχισε:

«Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Παρ’ ολ’ αυτά αν δεν δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, μπορεί να γίνει ζημιά γιατί είναι ένα ματς. Η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει από τη βάση της, η οποία θα είναι φέτος η άμυνα της. Αν βγάλουμε ενέργεια και βάλουμε τα κορμιά μας δυνατά σε κάθε φάση, θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Σαλούστρος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού του στο δεξί του χέρι. Ο αρχηγός των «κυανοκιτρίνων» δίνει μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να προλάβει να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα